Showbiz

Συγκλονίζει ο Πέτρος Λαγούτης για την μάχη που έδωσε με τον εθισμό του: «Σε καταπίνει...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Πέτρος Λαγούτης το πρωί του Σαββάτου 11/11.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Παγιδευμένοι, για τους θεατρικούς Τέλειους Ξένους αλλά και σχετικά με τον εθισμό του στον τζόγο για τον οποίο και έχει επιλέξει να μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν.

«Ο εθισμός σε καταπίνει και βασικά κάνει κουμάντο στο μυαλό σου. Χάνεις τον εαυτό σου, είσαι έρμαιο του εκάστοτε εθισμού σου. Φυσικά και υπάρχουν όμως αναλαμπές και από μια τέτοια αναλαμπή πρέπει να πιαστείς για να βρεις τη δύναμη να σηκωθείς και πάλι».

LA2.jpg

«Οι άνθρωποι στο ΚΕΘΕΑ κάνουν ένα απίστευτο έργο και εγώ θα τους το χρωστάω σε όλη μου τη ζωή αυτό το πράγμα. Η περίοδος αυτή είναι ένα ταξίδι προς το φως, που πάλι όμως δεν είναι ότι από την αρχή είναι όλα ροζ. Μάλλον στην αρχή είναι όλα ροζ, μετά σιγά σιγά περνώντας ο καιρός καταλαβαίνεις ότι το στοίχημα δεν είναι μόνο να ξεφύγεις από τον εθισμό σου αλλά πρέπει να αλλάξεις κομμάτια μέσα σου που σε οδήγησαν εκεί πέρα».

«Οπότε ξεκινάς ένα ταξίδι αυτογνωσίας, που όσο προχωράς και σε γνωρίζεις καλύτερα, τόσο αρχίζεις και δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να βγεις στο φως. Και τελειώνοντας αυτό το ταξίδι, το μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι ότι γλίτωσες από αυτό στο οποίο βρισκόσουν αλλά ότι βρήκες το καινούργιο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Πέτρος Λαγούτης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved