Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: «Δίνω ευκαιρίες, θα συγχωρούσα την απιστία, έχουμε αδυναμίες και μπορεί να συμβεί»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Δυο στις 10» βρέθηκε καλεσμένη η Έμιλυ Κολιανδρή το πρωί του Σαββάτου 23/12. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο πως αντιμετωπίζει τα πράγματα με το πέρασμα του χρόνου αλλά και στο πως θα αντιδρούσε σε μια ενδεχόμενη απιστία.

«Δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και σε μένα να κάνω λάθη. Παλιότερα δεν το έκανα. Δε με συγχωρούσα εύκολα για πράγματα. Τώρα προσπαθώ να μη χτυπάω τόσο πολύ τον εαυτό μου, να τον αγαπάω λίγο περισσότερο, να τον φροντίζω. Η κόκκινη γραμμή μου έχει να κάνει με την προδοσία, όταν κάποιος προδίδει τη σχέση που είχατε – όχι απαραίτητα σε επίπεδο ερωτικό. Την απιστία νιώθω ότι θα μπορούσα να τη συγχωρήσω γιατί είμαστε άνθρωποι και έχουμε αδυναμίες, και θα μπορούσε να συμβεί.

E22.jpg

Θα το συγχωρούσα μια φορά, δεύτερη όχι. Η κόκκινη γραμμή μου μάλλον έχει να κάνει με τις φορές που μπορεί να σε προδώσει κάποιος. Δίνω 1-2 ευκαιρίες, στην τρίτη…» είπε η Έμιλυ Κολιανδρή.

Σε άλλο σημείο, η Έμιλύ Κολιανδρή ανέφερε, «Δε βρίσκουμε πολύ χρόνο για τους δυο μας με τον Χρήστο γιατί έχουμε και ανάποδα ωράρια. Όλο λέμε ότι θα βρούμε λίγο χρόνο για μας, αλλά δε το κάνουμε. Είναι μέσα σε αυτά που λέμε ότι θα κάνουμε τη νέα χρονιά»

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved