Showbiz

«Λύγισε» ο Γιώργος Παπαδάκης μιλώντας για την αδελφή του, με σύνδρομο Down που έφυγε από τη ζωή

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν καλεσμένος στην εορταστική εκπομπή του I Love Σου Κου και μίλησε για τη μακρά πορεία του στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για τις πληγές που έχει από τις απώλειες που βίωσε. 

Όπως είπε, οι γονείς του έφυγαν και οι δύο πολύ νωρίς από τη ζωή και μαζί με τον αδελφό του, ανέλαβαν την ανατροφή και τη φροντίδα της αδελφής τους, Μαρίας, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

Οι αποκαλύψεις του για τον τρόπο που ο ίδιος και ο αδελφός του βίωναν την καθημερινότητά τους εκείνο το διάστημα, ήταν πραγματικά συγκλονιστικές με τον αγαπημένο δημοσιογράφο, ο οποίος μετρά ήδη 32 χρόνια στην τηλεόραση, να περιγράφει με μεγάλη συγκίνηση τα όσα ζούσε με την αδελφή του, Μαρία.

papadakis-2.jpg

Όπως είπε, όταν έφυγε από τη ζωή και ο αδελφός του, σε ηλικία μόλις 49 ετών, ο ίδιος αναγκαζόταν να υποδύεται τον αδελφό του στα τηλέφωνα που δήθεν έπαιρνε τη Μαρία για να της μιλήσει ώστε εκείνη να μην καταλάβει τίποτα για την απώλεια αυτή που μπορεί να της κόστιζε ψυχολογικά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε επίσης για τα παιδιά του λέγοντας πως δεν έχει το άγχος αν τα παιδιά του θα τον ξεπεράσουν επαγγελματικά ενώ μίλησε και για τα όσα έχουν ειπωθεί για την πιθανότητα να αποσυρθεί τηλεοπτικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved