Showbiz

Συγκλονίζει η Άντζελα Δημητρίου:«O γιος μου με θεωρούσε ξαδέλφη του και όταν του είπα την αλήθεια..»

Gossip-tv Team

Στο πρώτο «Στούντιο 4» του 2024 βρέθηκε καλεσμένη η Άντζελα Δημητρίου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. 

Η ίδια προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τον γιο της και την απελευθέρωση που η ίδια ένιωσε όταν του είπε την αλήθεια.

Χαρακτηριστικά είπε: «κάποια στιγμή αυτό το παιδί έπρεπε να μάθει ποια είναι η μάνα του γιατί από την κλινική έφυγε χωρίς την μάνα του. Πήγε σε άλλο σπίτι, υιοθετημένο, το πρόσεχα πάντα από μακριά όλα τα χρόνια και όταν πήγε φαντάρος και απολύθηκε, ήρθε και με βρήκε μαζί με την γυναίκα που θα παντρευόταν. Μέχρι τότε με είχε σαν ξαδέλφη του, δεν ήξερε τίποτα.

Ήθελα να του το πω αλλά ζούσε η θεία μου, η οποία έφυγε από καρκίνο. Όταν μετά έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει να με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, πιάνεται από την καρέκλα και ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του».

Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει στον Βαγγέλη αυτό γιατί αισθανόταν κάπου και ενοχές. Εκείνη το είχε οργανώσει αυτό. Από την άλλη, όμως, έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω και να του το πω. Μου έφυγε από μέσα ένα βάρος, απελευθερώθηκα ρε παιδί μου» πρόσθεσε εν συνεχεία, με συγκίνηση, η Άντζελα Δημητρίου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved