Showbiz

Η καθημερινότητα του Χανταμπάκη έχει μαγείρεμα, σκούπισμα & σίδερο αφού έφυγε η Πηλιάκη για Survivor

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Μπορεί η Όλγα Πηλιάκη να έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο ενόψει της πρεμιέρας του νέου κύκλου του Survivor, όμως ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης που έμεινε πίσω πρέπει να είναι και μαμά και μπαμπάς για τα δύο τους παιδιά και να κρατάει φυσικά και το σπίτι! 

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν για το ζευγάρι καθώς τα ίδια ακριβώς καλούνταν να κάνει η Όλγα όταν ο Στέλιος έλειπε για το Survivor.

Εκείνη όμως, ήταν πιο συνηθισμένη σε μία τέτοια καθημερινότητα από ό,τι ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος δείχνει να απορεί με τον εαυτό του που έφτιαξε για τα παιδιά του Μανώλη και Μαλένα ένα λαχταριστό γιουβέτσι και η κόρη του τον βαθμολόγησε με... 10!

Πάντως, ο Στέλιος Χανταμπάκης δείχνει να γνωρίζει πώς πρέπει να κρατάει ένα σπίτι καθαρό, αφού με τη βοήθεια των παιδιών, σκούπισε το παιδικό δωμάτιο αλλά και άλλους χώρους του σπιτιού και όταν τελείωσε και με αυτή τη δουλειά, έσπευσε να βάλει σίδερο για να τελειώνει και με αυτό.

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο, η Όλγα Πηλιάκη βρισκόταν πίσω στην Ελλάδα και περίμενε πώς και πώς να ξεκινήσει το Survivor All Star για να καμαρώσει τον άνδρα της σε περιπέτειες. Το ίδιο ακριβώς πρόκειται να κάνει και ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος στηρίζει τη γυναίκα του σε όλα...

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τη νέα καθημερινότητα του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αναχώρηση της Όλγας Πηλιάκη για το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved