Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Μπήκαν στην τελική ευθεία οι εργασίες για την ανακαίνιση του σπιτιού τους

Gossip-tv Team

Σε λίγο καιρό ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες τους θα επιστρέψουν στο πλήρως ανακαινισμένο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας. 

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τις εργασίες στο σπίτι του στο Κολωνάκι από το περασμένο καλοκαίρι και αυτός ήταν και ο λόγος που εγκαταστάθηκαν για τους καλοκαιρινούς μήνες στην Αντίπαρο. Όταν επέστρεψαν τον Σεπτέμβριο πίσω μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους έτρεχαν, χρειάστηκε να μείνουν σε άλλο σπίτι στην Αθήνα μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο ανακαινιζόμενο σπίτι τους.

sakis-tanimanidis-metakomisi-koutes.jpg

Και ακόμα δεν έχουν τελειώσει όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί αλλιώς τα υπολογίζεις τα πράγματα και αλλιώς τελικά έρχονται.

Πλέον όμως, βρίσκονται στην τελική ευθεία, όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα με ένα βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι το οποίο ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα από επαγγελματίες που ασχολούνται με τις ανακαινίσεις σπιτιών.

Όπως μας ενημέρωσε η Χριστίνα Μπόμπα, μένουν μόνο κάποιες κατασκευές από ξύλο που χρειάζονται ως οικογένεια και ύστερα θα ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα με όσα συμβαίνουν στο σπίτι που ανακαινίζεται...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved