Showbiz

«Καταπέλτης» ο Μόρτζος για το νομοσχέδιο: «Η φύση είναι μία, αρσενικό και θηλυκό»

Gossip-tv Team

Με σθένος τοποθετήθηκε στο φλέγον ζήτημα του νομοσχεδίου που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών ο Γιάννης Μόρτζος

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφερόμενος στο θέμα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι υπέρ του μπαμπά και της μαμάς. Δεν είναι ούτε θρησκευτικό το θέμα ούτε τίποτα. Είναι καθαρά θέμα κοινωνικό. Δεν ξέρω αν αυτό το νομοσχέδιο το περίφημο περάσει, τι θα δημιουργήσει στο μέλλον. Τι ανισότητες θα δημιουργήσει και τι ψυχολογικά προβλήματα θα δημιουργήσει στους νέους και τις νέες».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Η φύση είναι μία, αρσενικό και θηλυκό. Βιολογικά λοιπόν τα πράγματα είναι αυτά και δεν μπορούμε να τα ανατρέψουμε με κανέναν τρόπο. Για να επικαλεστώ και τον μεγάλο ψυχολόγο Καρλ Γιουνκ, όποιος αντίκειται στη φύση… καταστρέφεται. Από εκεί και πέρα για το θέμα του γάμου των ομοφύλων, υπάρχει το σύμφωνο συμβίωσης. Ας κάνουν λοιπόν σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Γιάννης Μόρτζος κατέληξε μιλώντας για τη σπουδαιότητα που έχει στην ανατροφή και τη ζωή ενός παιδιού η μητέρα:

«Η μάνα που βγάζει το παιδί, το θεωρεί παιδί της γιατί έχει μέσα το αίμα της και πρέπει να μεγαλώσει μετά αυτό το παιδί με την φροντίδα και την αγάπη που μπορεί να έχει η πραγματική του μάνα και όχι μια παρένθετη μάνα. Δηλαδή τι θα γίνουν οι γυναίκες; Σκέυη παραγωγής; Εγώ εκεί σταματάω και δεν δέχομαι καμιά απολύτως αντίρρηση».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved