Showbiz

Μόρτζος για Γαρδέλη: «Δείχνει ασυνέπεια - Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για συνάδελφο, τελείωσε»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 22/1 ο Γιάννης Μόρτζος. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο ίδιος εξήγησε πως εκείνος κι η γυναίκα του είχαν κάνει στον συνάδελφό τους μια πρόταση για συνεργασία. Ωστόσο, εκείνος όπως λέει, εξαφανίστηκε.

«Του προτείναμε να συνεργαστούμε και προπαντώς, η γυναίκα μου, Γιούλη Ζήκου του το πρότεινε από την αρχή. Ο Σταμάτης ενώ είναι καλός ηθοποιός, κάτι πάει στραβά, εξαφανίστηκε. Δεν με νοιάζει πού πήγε. Δεν είναι εδώ στην Αθήνα, για να διεκδικήσει τον ρόλο. Αυτό είναι απαράδεκτο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είχε μιλήσει με τον παραγωγό για την παράσταση που θα κάναμε και ξαφνικά, εξαφανίστηκε. Σήμερα έμαθα ότι είναι στο Άγιο Όρος. Μπορεί να είναι καλά οικονομικά».

Όταν ρωτήθηκε για τη συνεργασία του ηθοποιού με τον Όμηρο Ευστρατιάδη, σχολίασε: «Αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον κύριο Όμηρο Ευστρατιάδη, θα πρέπει να το δει απ’ όλες τις πλευρές. Αν τον αφήσει στη μέση κι αυτόν, τι θα κάνει μετά;».

Τέλος, δήλωσε: «Το θέμα είναι ότι ενώ έψαχνε δουλειά, βρίσκεται ξαφνικά στο Άγιο Όρος. Αυτό δείχνει μια ασυνέπεια. Καταλήγουμε λοιπόν, στους καλούς και τους κακούς συνεργάτες. Όταν βγει κακό όνομα στην πιάτσα για έναν συνάδελφο, τελείωσε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved