Showbiz

Ιωάννα Τούνη: To βίντεο με την πεθερά της που ήρθε στο σπίτι για να την «σώσει»!

Gossip-tv Team

Βοήθεια από την πεθερά της έχει αυτή την περίοδο η Ιωάννα Τούνη η οποία προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. 

Πρώτα και πάνω από όλα είναι φυσικά ο γιος της αλλά φροντίζει να περνάει και μερικές χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε στο νέο της βίντεο πως η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου ήρθε από την Πάτρα για να την σώσει

Η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα στο σπίτι τους ζευγαριού και έχει αναλάβει πέρα από τον εγγονό της και μερικές από τις δουλειές του σπιτιού.

touni2.png

Η γνωστή influencer με βίντεο που ανέβασε στο instagram, μιλά για την άφιξη της πεθεράς της αλλά και την επιθυμία της να απολαύσει με τον σύντροφό της μια βραδινή έξοδο, κάτι που έχει καιρό να συμβεί.

«Έχει έρθει από προχθές η πεθερά από Πάτρα, η κυρία Μαρία και με έχει σώσει. Μπορώ να κάνω τα meetings μου πιο ελεύθερα, σήμερα πήγα προπόνηση μόνη μου. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει, ελπίζω μέχρι το Σαββατοκύριακο για να πάω καμιά βόλτα με τον Δημήτρη, να χορέψουμε και να πιούμε. Λέω εγώ τον καημό μου τώρα, δεν πειράζει», αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved