Showbiz

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Χθες απάντησα σε κάποιον που με προσέβαλε χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλλει»

Gossip-tv Team

Σε ένα προσβλητικό σχόλιο που έλαβε χτες θέλησε να απαντήσει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, Στούντιο 4, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/2. 

Συγκεκριμένα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκάλυψε πως την προηγούμενη μέρα είχε βρεθεί σε μια παρέα που κάποιος χωρίς να το καταλάβει, την προσέβαλε.

«Πολλά πράγματα δεν καταλαβαίνουμε την ώρα που τα λέμε. Χθες ήμουν σε ένα περιβάλλον που κάποιος με προσέβαλε, χωρίς να ξέρει ότι με προσβάλει, αλλά δε νοιάστηκε κιόλας. Βέβαια του απάντησα. Με πρόσβαλε λέγοντας ένα αστειάκι. Δεν ήθελε να με προσβάλει. Έλεγε, “δεν έβρισκα το δρόμο, Πόντια ε; Ούτε Πόντια να ήμουν”. Αστείο ε;

sd3.jpg

Αυτό το αστείο γιατί το λέμε ακόμα το 2024; Εγώ που είμαι Πόντια, παρεξηγούμαι. Λέγαμε παλιά ότι δεν παρεξηγούνται οι Πόντιοι και γελάνε με αυτά. Ε, δε γελάμε. Δεν είναι ρατσιστικός λόγος αυτός; Και ξέρεις, το είπε μια, δε μίλησα, το είπε δυο, δε μίλησα. Την τρίτη, μίλησα. Του φαινόταν πολύ αστείο. Και σε πολύ κόσμο φαίνεται αστείο αυτό. Εγώ μίλησα, είπα, “αν ήσουν Πόντια θα τον έβρισκες το δρόμο”» είπε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved