Showbiz

H Κάτια Δανδουλάκη για τη φωτιά στη στοά Κεφαλληνίας - Καταστράφηκε υλικό των θεάτρων

Gossip-tv Team

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου στις 4:30 στην Πυροσβεστική καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη στη στοά Κεφαλληνίας στην Κυψέλη.

Πρόκειται για την στοά που βρίσκεται και το θέατρο της Κάτιας Δανδουλάκη και σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά προκλήθηκε από γκαζάκι που πέταξε κάποιος στη στοά.

Στην περιοχή έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μην επεκταθεί η φωτιά σε παρακείμενα κτίρια.

Στον χώρο που κάηκε ολοσχερώς φυλάσσονταν προγράμματα, εκθέματα και υλικά του θέατρου Μπρόντγουαιη και του θεάτρου Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στην εκπομπή "Ακόμη δεν είδες τίποτα" μετά την φωτιά στην αποθήκη του θεάτρου της.

Όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη
«Πέταξαν ένα γκαζάκι σε μια αποθήκη που ήταν ψιλο-αφύλακτη, δηλαδή δεν είχε πολύ καλή, γερή πόρτα και είσοδο, ήταν σχεδόν σαν πρόχειρη κατασκευή και το πετάξανε μέσα από το τζάμι και αυτό πυροδότησε τον χώρο, τον κοινόχρηστο του μεγάλου τετραγώνου με τα τέσσερα θέατρα. Δεν έγιναν άλλες ζημιές εκτός από την καταστροφή αυτή της αποθήκης.

Τα καλώδια τα ηλεκτρολογικά, οι οπτικές ίνες – εκεί είχαμε πρόβλημα. Και υπάρχει ζημιά από την άποψη ότι καήκανε δικές μου πινακίδες πολύς καλής κατασκευής που ήταν πάνω, ακριβώς στην οροφή της στοάς.

Δεν είναι τίποτα αυτά μπροστά σε οτιδήποτε άλλο μπορούσε να συμβεί χειρότερο, πολύ χειρότερο. Για αυτό είμαι πραγματικά ευχαριστημένη από την άποψη τι γλιτώσαμε. Άνθρωπος δεν κινδύνεψε, το θέατρο δεν κινδύνεψε. Θα χρειαστεί βέβαια καιρός για να φτιαχτούν αυτά γιατί τα καλώδια είναι καμένα όλα.

marmo-katia-dandoulaki.jpg

Το θέμα είναι αυτό, ότι κινδυνεύει κανείς από το τίποτα, από μια βλακεία. Γιατί αυτή η στοά είναι κέντρο διερχομένων. Μπαίνουν, βγαίνουν άνθρωποι άστεγοι… Έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες με ευγενικό τρόπο, να βρούνε μέρος να πάνε να μείνουνε, αλλά δεν θέλουν. Θέλουν να είναι εκεί. Αυτή η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη πια. Κινδυνεύουν όλες οι οικογένειες και όλα τα σπίτια ανά πάσα στιγμή», είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved