Όσα δεν γνωρίζατε για τη γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Greek Freak
G-Sports

Όσα δεν γνωρίζατε για τη γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Greek Freak

O Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ερωτευμένος με την 26χρονη Μαράια.

Ο αστέρας του NBA εκτός από την επαγγελματική του επιτυχία βιώνει και προσωπική πληρότητα, αφού η Μαράια Ρίντλσπρίγκε τον έχει γοητεύσει.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τον χειμώνα του 2016 έχει χαρίσει την καρδιά του στη γλυκιά αθλήτρια, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, αλλά έχει και πολλά κοινά μαζί του. Η Μαράια έχει τελειώσει το Rice University, έχοντας εξειδίκευση στο Sport Management and Sociology, Minor Buisiness.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύεται πλέον, καθώς από το 2014 και μετά εργάζεται ως ειδικευόμενη στο ΝΒΑ και τους Philadelphia 76ers, στον τομέα του «Βasketball Operations». Σημαντικό είναι πως έχει βιώσει και η ίδια τον αθλητισμό για τα καλά, καθώς την περίοδο που βρισκόταν στο κολέγιο ήταν αθλήτρια του βόλεϊ στους «Rice Owls».

Οπότε τα κοινά του ζευγαριού είναι πολλά, κάτι που σίγουρα τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Η ίδια έπαιξε βόλεϊ για την ομάδα του γυμνασίου και βραβεύτηκε ως η «καλύτερη αθλήτρια», παίρνοντας το βραβείο Junior League Senior Girl Athlete Award. Αργότερα συνέχισε ως μεγάλο ταλέντο στην ομάδα του πανεπιστημίου της.

Με τα εξαιρετικά της ρεκόρ, η Μαράια έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, όπως «Αμερικανή αμυντική παίκτρια της εβδομάδας» στην καλύτερη αγωνιστική χρονιά της. Η Μαράια με τον Ελληνα καλαθοσφαιριστή γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και ο ερωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο ζουν μαζί στο Μιλγουόκι. Λατρεύουν τα ταξίδια και όταν βρίσκουν ελεύθερο χρόνο μπαίνουν σε ένα αεροπλάνο και πετούν για αγαπημένους προορισμούς.

Εχουν επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα, αφού ο Γιάννης θέλει να της δείξει τις ομορφιές της χώρας μας, αλλά και να της μάθει τον πολιτισμό και την κληρονομιά του τόπου μας.

Πριν από έναν χρόνο ξένα δημοσιεύματα έκαναν τον γύρο του κόσμου υποστηρίζοντας πως η όμορφη αθλήτρια ήταν έγκυος. Τις φήμες συνόδευε η είδηση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγόρασε εκείνη την περίοδο ένα σπίτι αξίας 1,8 εκατ. δολαρίων στο Ουισκόνσιν, ενώ τους είχαν «εντοπίσει» και οι παπαράτσι να αγοράζουν μια κούνια.

Ομως ο χρόνος έδειξε πως εγκυμοσύνη δεν υπήρξε ποτέ. Η Μαράια πέρυσι δέχθηκε επί­θεση μέσω των social media τόσο για την εμφάνιση της όσο και για τη σχέση της με τον 'Ελληνα σταρ του ΝΒΑ. Η ίδια, που δεν άντεξε να διαβάζει τα ανάρ­μοστα σχόλια, «ξέσπασε» στο twitter σχετικά και θέλησε να κάνει μια υπενθύμιση τόσο στον εαυτό της όσο και σε ανθρώπους που απογοητεύονται από άσχη­μα για εκείνους σχόλια.

«Είδα κάποια άσχημα σχόλια για εμέ­να, αλλά σε τέτοιες στιγμές αδυ­ναμίας προσπαθώ πάντα να θυ­μάμαι πως είμαι καλά. Δεν είμαι τέλεια και σίγουρα δεν είμαι μο­ντέλο της Victoria's Secret, αλλά είμαι τόσο ευλογημένη επειδή με αγαπά, γι' αυτό ακριβώς που εί­μαι, ο πιο όμορφος και χαρισμα­τικός άνθρωπος (σ.σ.: Γιάννης Αντετοκούνμπο), όπως και η οι­κογένεια μου και οι φίλοι μου, που μου αναπτερώνουν το ηθι­κό και με υποστηρίζουν.

Ο κό­σμος αναρωτιέται γιατί κρατάω τη ζωή μου ιδιωτική και εξηγώ... Είναι, απλώς, επειδή επιλέγω να εκθέτω τη ζωή μου σε όσο το δυ­νατόν λιγότερη αρνητικότητα. Χρησιμοποιώ το twitter σαν ερ­γαλείο για να μεταδώσω θετική ενέργεια και να ενθαρρύνω άλ­λους και το instagram είναι ένας προσωπικός χώρος για ανθρώ­πους που με αγαπούν και με στη­ρίζουν», είχε γράψει μεταξύ άλ­λων. Στην κίνηση της αυτή ήταν κοντά της και ο σύντροφος της, που είχε ενοχληθεί και εκείνος αρκετά και στήριξε την απόφαση της να απαντήσει δημόσια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved