Απίστευτο! Βρετανός ποδοσφαιριστής ξύπνησε από κώμα και νόμιζε πως ήταν ο Matthew McConaughey
G-Sports

Απίστευτο! Βρετανός ποδοσφαιριστής ξύπνησε από κώμα και νόμιζε πως ήταν ο Matthew McConaughey

Είναι από τις ιστορίες που όταν ήταν τις ακούς μένεις με το στόμα ανοιχτό και χρειάζεσαι λίγο χρόνο μέχρι να αντιληφθείς ότι είναι αλήθεια.

Όπως και η ιστορία ενός Βρετανού ποδοσφαιριστή που ξύπνησε από κώμα και νόμιζε πως ήταν ο Matthew McConaughey.

«Δεν θυμάμαι και πολλά από τότε, αλλά ξέρω ότι μέσα στο κεφάλι μου νόμιζα πως ήμουν ο Matthew McConaughey. Όταν πήγα στην τουαλέτα και κοίταξα το είδωλό μου στον καθρέπτη, σοκαρίστηκα γιατί δεν έμοιαζα καθόλου με εκείνον, δεν ήξερα τι έβλεπα. Έπειτα, σιγά-σιγά με τον καιρό έγινε ένα κλικ και σκέφτηκα: "αυτός είναι ένας ηθοποιός, τότε εγώ τι είμαι;". Αλλά υπήρχαν στιγμές που ήμουν στο νοσοκομείο και σκεφτόμουν πως ανυπομονούσα να βγω για να γυρίσω ταινίες. Ήμουν πεπεισμένος πως ήμουν αυτός και πως ήμουν τόσο όμορφος όσο εκείνος. Τελικά, ξέρω ότι στην πραγματικότητα ήταν μια σκέψη ελπίδας», παραδέχεται στην Daily Mail ο Βρετανός ποδοσφαιριστής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, Rori Curtis.

Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού αποκάλυψε πως όταν ξύπνησε από το κόμμα μιλούσε άπταιστα Γαλλικά. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Είναι πραγματικά απίστευτο... Εξηγούσα στους γιατρούς πώς ένιωθα, μιλώντας άψογα γαλλικά». Μετά από ειδική φαρμακευτική αγωγή ο Rori Curtis έχει γίνει απολύτως καλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved