Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος, η λαχτάρα για οικογένεια και η απώλεια που της στοίχισε
G-Sports

Λάουρα Νάργες: Ο Μιχάλης Μουρούτσος, η λαχτάρα για οικογένεια και η απώλεια που της στοίχισε

Πρόκειται για πολύ φρέσκο ειδύλλιο και τόσο η Λάουρα Νάργες όσο και ο χρυσός Ολυµπιονίκης στο τάε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος κρατούν άµυνες ακόµη, καθώς θέλουν να σιγουρευτούν για τη σχέση τους. Σύµφωνα µε το περιβάλλον της όπως γράφει η real, όταν τη ρωτούν για τον λόγο που ακόµη δεν το παραδέχεται ανοιχτά, εκείνη απαντά: «Θέλω να περάσει λίγο ακόµη ο χρόνος για να αισθάνοµαι πιο σίγουρη».

Όσο κι αν η 24χρονη παρουσιάστρια και χορεύτρια φαίνεται ένα κορίτσι έξω καρδιά, ξέρει πολύ καλά τι θέλει από πολύ µικρή. «Η αλήθεια είναι ότι µου αρέσει το πρόγραµµα, θέλω να ξέρω τι θα κάνω σε έξι µήνες, αλλά η ζωή µού έχει δείξει ότι όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει, γι’ αυτό και το έχω περιορίσει λίγο. Τώρα είµαι 24. Το να δηµιουργήσω οικογένεια το θέλω από µικρή. Ο Θεός, βέβαια, αποφασίζει πρώτα απ’ όλα. Ωστόσο, δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µου, ότι δηλαδή θέλω να γίνει αύριο, γιατί πρώτα επιθυµώ να ολοκληρωθώ ως Λάουρα, ώσπου να µπω σε αυτό το στάδιο», τονίζει και συνεχίζει: «Από µικρή ήµουν σχεσάκιας. Εµένα δεν µε αντιπροσωπεύει το one night stand καθόλου. Ίσως επειδή έχω µεγαλώσει σε µια οικογένεια αρκετά δεµένη. ∆εν κατακρίνω τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό. Ο καθένας επιλέγει τι γουστάρει. Ήµουν από πολύ µικρή αρκετά συνειδητοποιηµένη, ώριµη. Ποτέ, γενικώς, δεν µπορείς να ξέρεις τι θα συµβεί και πώς θα συµβεί. Όµως ποτέ δεν είχα και στο µυαλό µου να περάσω καλά µια βδοµάδα και µετά να φύγω. Ήµουν πάντα πολύ προσγειωµένη».
Μένει µόνη της άραγε αυτό το διάστηµα που η σχέση είναι ακόµη στο ξεκίνηµά της; Όταν ερωτάται χαµογελά συγκαταβατικά και πολύ ευγενικά αποφεύγει να δώσει συγκεκριµένη απάντηση.
Πώς αισθάνεται όµως όταν είναι ερωτευµένη; «Ένας άνθρωπος σαφώς και χρειάζεται την αγάπη στη ζωή του. Αλίµονο! Είναι πολύ σηµαντικό, ολοκληρώνεσαι, αισθάνεσαι καλύτερα µε τον εαυτό σου. Ανάλογα µε τις περιστάσεις και το είδος του έρωτα που ζεις. Ένας άρρωστος έρωτας, ας πούµε, µπορεί να σε καταστρέψει».
Αν και πριν από ενάµιση χρόνο ο ξαφνικός χαµός του µπαµπά της από εγκεφαλικό πλήγωσε την οικογένεια, ο ερχοµός του ανιψιού της έκανε τους πάντες να χαµογελάσουν ξανά: «Η κατά 10 χρόνια µεγαλύτερη αδερφή µου έχει κάνει έναν γιο, µε τον οποίο είµαι τρελαµένη. Είναι το πρώτο παιδάκι στην οικογένεια και µας έχει πάρει τα µυαλά. Με την αδερφή µου είµαστε πολύ δεµένες και το δικό της παιδί, κατά µια έννοια, το αισθάνοµαι και δικό µου. Μάλιστα, όταν ήταν 9 µηνών είχα τρελαθεί, γιατί ήταν ίδιος µε εµένα σε εκείνη την ηλικία. Είµαι η πιο περήφανη θεία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved