«Ο Ζιλμπέρτο είναι μοναδικός»
G-Sports

«Ο Ζιλμπέρτο είναι μοναδικός»

“Παίκτες σαν τον Ζιλμπέρτο είναι μοναδικοί” δήλωσε ο Ντούνγκα μεταξύ άλλων για τον άσσο του Παναθηναϊκού και αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας.

Ο πρώην τεχνικός της “σελεσάο” μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Ζιλμπέρτο Σίλβα.
«Τον τίμησα με την εμπιστοσύνη μου, το ανταπέδινε διαρκώς στο γήπεδο. Για μένα παίκτες σαν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι μοναδικοί. Δεν τους συναντάς κάθε μέρα, και για έναν προπονητή είναι δώρο στη δουλειά του να συνεργάζεται με παίκτες απολύτου εμπιστοσύνης, όπως είχα εγώ στον Ζιλμπέρτο».

Για το ενδεχόμενο κλήσης του Σίλβα στην ομάδα, αν ο ίδιος ήταν ακόμη προπονητής στην πεντάκις πρωταθλήτρια κόσμου υποστήριξε:
«Για να παρέμενα στην Εθνική Βραζιλίας θα έπρεπε να είχα πρώτα κατακτήσει το Μουντιάλ. Σε διαφορετική περίπτωση θα έφευγα όπως και έγινε. Άλλωστε τελείωνε και το συμβόλαιό μου. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ζιλμπέρτο θα ήταν ανάμεσα στις βασικές μου επιλογές.
Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει ο Μενέσες καθώς δεν είναι μόνο ο Ζιλμπέρτο από τις δικές μου επιλογές που δεν κλήθηκε μετά τη Νότιο Αφρική. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να απαντήσω, θα έλεγα ότι δεν θα τον καλέσει ξανά γιατί στο μυαλό του έχει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο επόμενο Μουντιάλ του 2014, το Μουντιάλ της Βραζιλίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved