Μπάνε Πρέλεβιτς: Ο γάμος και η πατρότητα σε μικρή ηλικία, το «ξύλο» με τον Γκάλη και ο Ιωαννίδης
G-Sports

Μπάνε Πρέλεβιτς: Ο γάμος και η πατρότητα σε μικρή ηλικία, το «ξύλο» με τον Γκάλη και ο Ιωαννίδης

Με αφορμή την συγγραφή του πρώτου βιβλίου του ο Μπάνε Πρέλεβιτς φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (4-03) στο Στούντιο 4.

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, την ερώτηση που του κάνουν συχνά για το αν τελικά «έπαιξε» ξύλο με τον Νίκο Γκάλη, ενώ με συγκίνηση αναφέρθηκε και στον Γιάννη Ιωαννίδη.

Νομικός-Πρέλεβιτς: Η γαμήλια δεξίωση, ο Σχοινάς & ο ξέφρενος χορός της νύφης με τον μπαμπά της Μπάνε

prelevits-(1).jpg

«Παντρεύτηκα μικρός, έκανα νέος παιδιά. Στην Ελλάδα ήρθα το 1989. Έκανα τις κόρες μου το 1990 την Άννα, το 1992 την Τέα. Ήθελα να κάνω οικογένεια και σκέφτηκα ότι ήταν καλό να ξεκινήσουμε μια οικογένεια. Πίστεψέ με είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι τώρα, που έκανα νέος τα παιδιά. Γιατί έγινα 45 χρονών και τα παιδιά μου ήταν μεγάλα, ήμασταν φίλοι τώρα. Με έχουν μεγαλώσει, δεν τις μεγαλώνω εγώ. Ως γυναίκες είναι πολύ πιο ώριμες. Όλοι οι αθλητές που παντρεύονται νωρίς, τους βοηθάει στην καριέρα τους μία ήρεμη οικογενειακή ζωή»


«Αυτό που με ρωτάνε πιο πολύ στον δρόμο είναι τι έγινε με τον Νίκο Γκάλη. Απαντάω ότι ήταν η κακιά στιγμή, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό. Με τον Νίκο Γκάλη ήμασταν αντίπαλοι χρόνια. Υπάρχει τρομερός σεβασμός, πρώτα ήρθε εκείνος και μετά εμείς. Πού και πού βρισκόμαστε κάπου κοινωνικά, έχει κι αυτός τη δική του καθημερινότητα. Δεν έπεσε καν ξύλο μεταξύ μας σε εκείνον τον αγώνα, πιο πολύ φάγαμε εμείς ξύλο από τον κόσμο. Ήταν μία παρεξήγηση, ήρθαν και μας μάζεψαν», είπε ενώ για τον Γιάννη Ιωαννίδη ανέφερε:

prelevits-(4).jpg

«Ήταν δύσκολος και ως προπονητής, είχαμε σταματήσει και οι δύο την επαγγελματική μας πορεία. Είχαμε κάνει πολλά ταξίδια μαζί, κάναμε παρέα. Η κόντρα υπήρχε πάντα στο επιτρεπτό επίπεδο επαγγελματικά. Αυτές οι συγκρούσεις που υπάρχουν είναι λογικές. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν δύσκολος αλλά δίκαιος. Δυσκολευόμουν τότε αλλά μετά από χρόνια το εκτιμάς. Δεν το συζητήσαμε ποτέ μεταξύ μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved