G-Sports

Η Ελλάδα είναι στους οκτώ- Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από τον Φάνη Λαμπρόπουλο!

Gossip-tv Team

Η ομάδα της Εθνικής Ελλάδος κατάφερε πριν από λίγο να περάσει στους καλύτερους οκτώ του φετινού Eurobasket, με όλους τους Έλληνες να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους!

Όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό και το κυριότερο έπαιξαν με ψυχή και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, μιας και κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό και το μόνο σίγουρο είναι ότι δηλώνουν έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα!

Το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου, όλοι οι Έλληνες γίναμε περήφανοι, μιας και η εθνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει έναντι της ομάδας της Τσεχίας με σκορ 94-88 και έτσι προκρίθηκαν στους καλύτερους οκτώ του φετινού Eurobasket. Ένας από τους φαν του Eurobasket που παρευρέθηκε στο στάδιο ήταν ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο οποίος ήδη από το πρωί της Κυριακής είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα τους μεταδίδει από το στάδιο όλο τον παλμό και την θετική ενέργεια!

Σε κάποιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να βάλει ακόμα ένα καλάθι με μια κίνηση ματ, με όλη την εξέδρα της Ελλάδας να σηκώνεται πάνω και να πανηγυρίζει. Η κάμερα της ΕΡΤ1 απαθανάτισε την αντίδραση του Φάνη Λαμπρόπουλου, που φυσικά ήταν επική, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να έχει τυλιχθεί με την ελληνική σημαία και να ζητοκραυγάζει!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved