EUROVISION 2011: Δείτε τις πρόβες του Β΄ημιτελικού (ΜΕΡΟΣ Α)
Eurovision

EUROVISION 2011: Δείτε τις πρόβες του Β΄ημιτελικού (ΜΕΡΟΣ Α)

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε και τελείωσε και η τέταρτη ημέρα προβών του Β' Ημιτελικού. Σε αυτόν τον ημιτελικό έλαβαν μέρος 10 χώρες. Δείτε λεπτομέρειες και τις πρόβες από τις πρώτες πέντε χώρες.




Βουλγαρία: Την αρχή την έκανε η Βουλγαρία με την Poli Genova και το Na Inat. Άσπρα - μαύρα κοστούμια για τους μουσικούς - πιανίστας, ντράμερ, τρεις κιθάρες, άσπρο φόρεμα για την Poli με μαύρες λεπτομέρειες, που αργότερα θα βγάλει, σε έντονο μπλε - άσπρο background, με τις απαραίτητες φλόγες - φωτιές - πυρκαγιές για να μην ξεχνιόμαστε.



FYROM: Πέντε χορευτές - 4 αγόρια + 1 "χρυσό" κορίτσι, ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν τον υπερκινητικό Vlatko, με background ένα ενττυπωσιακό περιστρεφόμενο κουτί με βασικό θέμα το "MUZIKA".



Ισραλήλ: Η επιστροφή της "βασιλίσσης"! Με διάθεση "τώρα κάνω πρόβα" και μαύρα γυαλιά πάτησε τη σκηνή του Dusseldorf Arena η Dana International, με το Ding Dong για το Ισραήλ. Πέντε γυναίκες στα πολύ καλά φωνητικά, στην κλασσική διάταξη πλαισιώματος ντίβας, με παστέλ σατέν φορέματα και χρυσά βραχιόλια.



Σλοβενία: Λάμπεις Maja μου! Η τραγουδίστρια της Σλοβενίας Maja Keuc εντυπωσιάζει τραγουδώντας το «No one» με μαύρο φόρεμα (μίνι) με χρυσές/ασημένιες αλυσίδες, μπότες μέχρι το μέσον του μηρού, μαύρα βινίλ γάντια.



Ρουμανία: Χαρούμενη διάθεση έφεραν στην Arena oι Hotel FM, με το Change για τη Ρουμανία.

πηγή: ogaegreece








































©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved