EUROVISION 2011: Δείτε τις πρόβες του Β΄ημιτελικού (ΜΕΡΟΣ Β)
Eurovision

EUROVISION 2011: Δείτε τις πρόβες του Β΄ημιτελικού (ΜΕΡΟΣ Β)

Πολύ δυναμικά ξεκίνησε και τελείωσε και η τέταρτη ημέρα προβών του Β' Ημιτελικού. Σε αυτόν τον ημιτελικό έλαβαν μέρος 10 χώρες. Δείτε λεπτομέρειες και τις πρόβες από τις υπόλοιπες πέντε χώρες. 




Εσθονία: Στο ίδιο σκηνικό στήσιμο που είδαμε και στο videoclip της Εσθονίας κινείται και στην Arena η Getter Jaani με το Rockefeller Street. Με φούξια - μαύρο φόρεμα, πλαισιωμένη από 3 χορευτές και 2 κορίτσια στα φωνητικά, η Getter αποπνέει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση.



Λευκορωσία: Παρέα με 2 κορίτσια και 2 αγόρια στα φωνητικά και έναν keyboardίστα η Anastasiya Vinnikova ερμηνεύουν το I love Belarus μπροστά σε μικρόφωνα- φωτιστικά δαπέδου, φορώντας άσπρα/ασημί κοστούμια.



Λεττονία: Με μαύρα/ασπρα κοστούμια και κόκκινα παπιγιόν εμφανίστηκαν στην Arena οι Musiqq με το Angel in Disguise για την Λεττονία.



Δανία: Κλασσική εμφάνιση boyband για τους A friend in London από τη Δανία στη σκηνή της Arena, με το μελωδικό και αισιόδοξο New Tomorrow. Με μαύρα ρούχα και ένα πολύ εντυπωσιακό, κυρίως λευκό περιβάλλον.



Ιρλανδία: Οι πολυσυζητημένοι δίδυμοι Jedward από την Ιρλανδία ανέβηκαν στη σκηνή του Ντύσελντορφ, για την πρώτη πρόβα τους ντυμένοι στα μαύρα με punk μπότες μέχρι το γόνατο. Δυο κοπέλες και δύο άντρες τους συνοδεύουν στα φωνητικά ενώ τα γραφικά τους είναι τα πιο progressive που έχουμε δει μέχρι τώρα. Στο φινάλε του τραγουδιού, στην γιγαντοοθόνη led της αρένας εμφανίζεται το πορτραίτο των σκιών τους εν μέσω προβολέων και χρυσόσκονης. Εξαιρετικό!

πηγή: ogaegreece








































©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved