Μικρούτσικος:Ποιοι τον εγκατέλειψαν και ο ρόλος της Σοφίας Βόσσου
Showbiz

Μικρούτσικος:Ποιοι τον εγκατέλειψαν και ο ρόλος της Σοφίας Βόσσου

Τις δυσκολότερες μέρες της ζωής του διανύει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Η ψυχολογική κατάσταση του παρουσιαστή είναι χειρότερη απο κάθε άλλη φορά, καθώς μετά τις απανωτές σφαλιάρες, εξαιτίας των άστοχων επενδύσεών του έρχεται τώρα και η εγκατάλειψη απο τους “φίλους”.

Αυτό έχει σαν συνέπεια να κλειστεί ακόμη περισσότερο στον εαυτό του και να επικοινωνεί σπάνια με τον έξω κόσμο. Έχει υποβάλλει τον εαυτό του σ ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρίας μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Είναι χαρακτηριστικό ότι από δίπλα του έχουν φύγει εδω και καιρό, οι πάλαι ποτέ στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι και τον στήριζαν στα δύσκολα, αλλά και γυναίκες που μετά τον χωρισμό του με την Δήμητρα Ρουμπέση, τον εκμεταλλεύτηκαν με σκοπό την δική τους προβολή-όπως αποδείχθηκε- και στο τέλος αναζήτησαν αλλού τις τύχες τις...καλές.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η μοναδική γυναίκα που του στέκεται και του μιλά επί πολλές ώρες, δίνοντάς του κουράγιο είναι η πρώην σύντροφός του Σοφία Βόσσου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η γνωστή τραγουδίστρια είναι η μόνη που έχει περάσει την πόρτα του σπιτιού του παρουσιαστή στην Κηφισιά και πώς έχει κάνει προσπάθειες να βοηθήσει τον Ανδρέα στα τεράστια χρέη που εκκρεμούν εξαιτίας των επιχειρηματικών “ανοιγμάτων” του παρουσιαστή. Και μπορεί ο συμβιβασμός που πέτυχε ο κ.Μικρούτσικος να του έδωσε μια ανάσα μέχρι το 2011, ωστόσο οι υποχρεώσεις του απέναντι στα πιστωτικά ιδρύματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η “θηλιά” σφίγγει καθημερινά όλο και περισσότερο. Και αν δεν τελειώσει το θέμα με τα μεγάλα δάνεια της “Τσίλι” που ο ίδιος ουσιαστικά έμπλεξε τον εαυτό του αφού μπήκε ως εγγυητής δεν θα μπορέσει να αναπνεύσει χαλαρά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved