Ελένη Μενεγάκη: Τι αποφάσισε για μαγείρισσα και πρεμιέρα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποφάσισε για μαγείρισσα και πρεμιέρα

Την πιθανότητα να μην υπάρχει στήλη μαγειρικής στην εκπομπή της, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, σκέφτεται πολύ σοβαρά η Ελένη Μενεγάκη. Κι αυτό διότι μετά τις auditions, δεν έχει βρει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη που θα της κάνει «κλικ».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η παρουσιάστρια στην τελευταία σύσκεψη που έλαβε χώρα στα στούντιο Pro στο Πικέρμι με την παραγωγό της Αγλαΐα Λάτσιου, εξετάστηκε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην υπάρξεί στήλη, αλλά μια ρουμπρίκα-συνδυασμός αποστολών στην Ελλάδα και εναλλακτικών μαγειρικών.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η πρεμιέρα της Ελένης θα γίνει κανονικά στις 28 Σεπτεμβρίου και σε καμία περίπτωση δεν αναβάλλεται λόγω των εκλογών για την Δευτέρα 5 Οκτώβρη, ενώ τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα στο νέο πλατό του «Καφέ με την Ελένη». Μη περιμένετε εντυπωσιακές αλλαγές. Το μόνο που θα προστεθεί, είναι κάποιες extra χρωματικές πινελιές στο τελάρο πίσω από το πάνελ των συνεργατών της και περισσότερα αυτοκόλλητα λουλούδια στο πάτωμα του πλατό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved