Δίνει μάχη για τη ζωή της η Λουκία Ρικάκη!
Showbiz

Δίνει μάχη για τη ζωή της η Λουκία Ρικάκη!

Η γνωστή σκηνοθέτρια, Λουκία Ρικάκη ανεβαίνει τον προσωπικό της Γολγοθά με τόση δύναμη και αποφασιστικότητα που όλοι μιλούν για το κουράγιο της.

Δεν είναι άλλωστε εύκολο να ταλανίζεσαι στις στενωπούς μιας δύσκολης ασθένειας. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα για τη δημιουργό που συνεχίζει να δίνει τη μάχη της για τη ζωή στο νοσοκομείο «Σωτηρία» όπου νοσηλεύεται αυτό τον καιρό. Είναι μόλις πενήντα χρόνων, γεμάτη όνειρα και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα δεν χάνει το χιούμορ της…
«Δεν ξέρω πότε θα ξαναπιάσω δουλειά πάλι επαγγελματικά… Άσε που ‘χω το άλλοθι. Βρε, μου άνοιξαν το κεφάλι, οπότε λίγο τρέλα δεν βλάπτει με επιστημονική κάλυψη! Και σφραγίδα Siemens… χα χα» λέει στην Espresso εννοώντας βέβαια την προέλευση του αξονικού τομογράφου.
Η Λουκία Ρικάκη έβγαλε στο Twitter το προσωπικό της δράμα. Κοινοποίησε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της θέτοντας το σε μια άλλη διάσταση, ίσως ποιητική…
«Ένα ροζ σύννεφο εγκαταστάθηκε στον εγκέφαλο. Ένα αρχαίο παράπονο που κατοικούσε εκεί μαζί μου και δεν έβρισκε τρόπο-χώρο να εκφρασθεί μέχρι που ήρθε η στιγμή και τα τίναξε όλα, διεκδίκησε τον χώρο του με μια ηλεκτρική εκκέ¬νωση, που λέγεται και επιληψία και τον κατέκτησε… Αυτή τη φορά έπρεπε να ακούσω. Δεν είχα και άλλη εναλλακτική» γράφει στο σημείωμα που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό και νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της συμ¬παραστάθηκαν τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάει: «Η ευλογία υπήρξε, ότι βρέθηκαν κοντά μου με συγκλονιστική γενναιοδωρία και αυταπάρνηση οι δικοί μου άνθρωποι και με αυτούς συστήθηκα με άλλον, νέο, πολύτιμο τρόπο. Όλους τους ευχαριστώ γι αυτή την παρουσία».
Η περιγραφή των γεγονότων είναι συγκλονιστική… «Αρχίζω να κοιτάζω διαφορετικά. Έτσι κι αλλιώς, όπως μου είπε ένας αγαπημένος γιατρός με τον οποίο συστήθηκα αναπάντεχα, η ζωή μου από εδώ και μπρος δεν θα είναι ποτέ πια ίδια. Ελάχιστες ημέρες έξω από το νοσοκομείο και η πρώτη ημέρα στο σπίτι μου το επιβεβαιώνει. Δεν περπατώ το ίδιο, περπατώ αλλιώς, δεν μιλώ το ίδιο, μιλώ αλλιώς. Δεν σκέφτομαι το ίδιο, σκέφτομαι αλλιώς. Αλλά ο Γιάννης, ο καλός μου, λέει αποφασιστικά ότι δεν υπάρχουν μόνιμα σύννεφα…» και καταλήγει αναφερόμενη στις 455 εικόνες που περιείχε η μαγνητική της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved