Ηλίας Λαδάς: «Με την Ελεονώρα υπάρχει χημεία και έλξη»
Showbiz

Ηλίας Λαδάς: «Με την Ελεονώρα υπάρχει χημεία και έλξη»

«Ήθελα η Ελεονώρα να είναι παρτενέρ μου λόγω της προσωπικότητας αλλά και για το look της. Είναι αυτό που ήθελα: ξανθιά, με ανοιχτόχρωμα μάτια. Πίστευα εξαρχής ότι θα ταιριάζαμε ως ζευγάρι», λέει ο Ηλίας Λαδάς.

Ο χορευτής μιλά για την σχέση του με την παρουσιάστρια του Star, τα οφέλη από την συμμετοχή του στο «Dancing» αλλά και την επιστροφή του στην Αμερική.

Σε συνέντευξή του στο «Down Town», ο χορευτής δεν κρύβει πως ανέπτυξε μια ιδιαίτερη σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη. «Υπάρχει πολύ καλή χημεία. Υπάρχει έλξη. Αυτό μας βοήθησε πολύ και στις πρόβες, ώστε να βγουν καλές οι χορογραφίες. Ήμασταν ένα φανταστικό ζευγάρι και ήταν φοβερό το επίπεδο στο οποίο ανέβαινε συνεχώς η Ελονώρα», αναφέρει.
Όσο για το αν θα μπορούσε να την δει ερωτικά; «Δεν ξέρω! Είναι λίγος ο χρόνος που πέρασε από την ώρα που φύγαμε από τα live. Είναι μια ωραία γυναίκα, με φανταστικό χαρακτήρα, αλλά μέχρι τώρα ήταν μαθήτριά μου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα παραπάνω», απαντά ο Ηλίας και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πάνε διακοπές μαζί!

Συγκρίνοντας την Ελεονώρα με την Ευγενία Μανωλίδου, την παρτενέρ του στο πρώτο «Dancing», ο χορευτής λέει πως και οι δύο είναι εξίσου καλές αλλά διαφορετικές μεταξύ τους, ενώ αποκαλύπτει πως αυτό τον καιρό έχει αφήσει την Ελεονώρα να ξεκουραστεί μέχρι να κάνουν ξανά πρόβες για την εμφάνισή τους στον τελικό του σόου χορού.

Την αποχώρησή τους δεν την περίμενε πάντως και του πέρασε από το μυαλό μόνο όταν είδε πως ήταν αντιμέτωποι με την Νάντια Μπουλέ. «Εμείς και το άλλο ζευγάρι ήμασταν τα φαβορί», προσθέτει ο Ηλίας και δεν αποκλείει να πάει στον τελικό και ο Αργύρης Αγγέλου.

«Το Dancing μου έδωσε τεράστια προβολή», παραδέχεται ο χορευτής και υπογραμμίζει πως επαγγελματικά δεν αποκόμισε πολλά μιας και η δουλειά του είναι στην Αμερική. Όπως αναφέρει, αυτό το καλοκαίρι θα μείνει στην Ελλάδα για διακοπές, όμως, θα επιστρέψει στην Αμερική καθώς δεν ξέρει κατά πόσο τον συμφέρει να μείνει στη χώρα μας λόγω της οικονομικής κατάστασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved