«Φωτιά» στον γάμο του Αλβέρτου-ακόμη δεν τον πάντρεψαν-τον χωρίζουν
Lifestyle

«Φωτιά» στον γάμο του Αλβέρτου-ακόμη δεν τον πάντρεψαν-τον χωρίζουν

Εκεί που τα πράγματα πήγαν να ηρεμήσουν και ο Αλβέρτος με την Σαρλίν βρήκαν τον… δρόμο τους, μάλλον τον ξαναέχασαν.



Νέο πονοκέφαλο στο πριγκιπάτο του Μονακό φέρουν δημοσιεύματα που αποκαλύπτουν ότι οι νεόνυμφοι, όχι μόνο δεν πέρασαν όμορφα μαζί τις πρώτες ημέρες του μήνα του μέλιτος, αλλά δεν κοιμήθηκαν καν μαζί. Και δεν κοιμήθηκαν καν σε χωριστά δωμάτια, αλλά σε διαφορετικά ξενοδοχεία, τα οποία έχουν απόσταση μεταξύ τους 16 χιλιόμετρα το ένα από το άλλο!



Ο πρίγκιψ είχε «κλείσει» διώροφη υπερσουίτα με όλες τις ανέσεις για την αγαπημένη του, με ιδιωτική πισίνα και τον Ινδικό Ωκεανό «πιάτο». Όλα αυτά στο Oyster Box, όπου έγινε γνωστό ότι επρόκειτο να μείνουν η Σαρλίν με τον Αλβέρτο. Η Σαρλίν όντως κοιμήθηκε εκεί. Αλλά κοιμήθηκε μόνο εκείνη. Ο Αλβέρτος την έκανε για το Hilton, μια και το περιβάλλον δεν τον «σήκωνε» μάλλον και πολύ.



Την είδηση δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα City Press, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη εφημερίδα της νοτίου Αφρικής. «Επρόκειτο να περάσουν έναν ονειρεμένο μήνα του μέλιτος στο συγκεκριμένο μέρος, αλλά τελικά κοιμήθηκαν 16 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο. Από το πρώτο βράδυ κιόλας, το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί», έγραψε ο δημοσιογράφος Gavin Prins, προσθέτοντας ότι ήδη οι δυο τους δεν περνούν την καλύτερη φάση τους, μια και η προσωπική ζωή του Αλβέρτου, αλλά και οι λόγοι που οδήγησαν στον εν λόγω γάμο, παραμένουν μυστήριο.



Ακολούθησαν κι άλλα σχετικά ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι μπορεί το ζευγάρι να έφτασε μαζί και να βρίσκεται στην νότια Αφρική αυτό το διάστημα, ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο «για τα μάτια του κόσμου», καθώς το ζευγάρι ουσιαστικά βγαίνει μαζί για τυπικούς λόγους και περνά ελάχιστο – εως καθόλου χρόνο – σε προσωπικό επίπεδο. Μία τα εξώγαμα, μία το θλιμμένο ύφος της πριγκίπισσας που σπάνια χαμογελά, οι δημοσιογράφοι δεν ήθελαν και πολύ. Άλλωστε, είναι συνηθισμένοι από την πολυτάραχη ζωή, τόσο του ίδιου του Αλβέρτου, όσο και των αδελφών του, της Καρολίνας και της Στεφανί, που έχουν στο ενεργητικό τους ουκ ολίγες παρασπονδίες και άλλα τόσα διαζύγια…



Σε καμία περίπτωση βέβαια το Παλάτι του Μονακό δεν θα ήθελε ο Αλβέρτος να χωρίσει. Μα τί λένε; Μιλούν για περίπτωση διαζυγίου ΜΙΑ εβδομάδα μετά τον γάμο του; Εδώ που τα λέμε βέβαια κι αυτή η Σαρλίν βρε παιδί μου, πλάνταξε στο κλάμα στο γάμο της. Πολύ κλάμα όμως. Λες και της έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και της είπαν «παντρέψου». ‘Η μήπως της το… έβαλαν; Το ερώτημα πάντως παραμένει: ΓΙΑΤΙ παντρεύτηκαν; Πηγή: star
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved