Ξανά στη μεγάλη οθόνη Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος
Showbiz

Ξανά στη μεγάλη οθόνη Μπακοδήμου-Σεργουλόπουλος

Γυρίσματα έγιναν το Σάββατο 9 Ιουλίου στο στούντιο του Star. Είναι για την καινούρια ταινία του Νίκου Περράκη «Σειρήνες στη Στεριά». Συναντάμε εφτά χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας με τίτλο «Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του σκηνοθέτη – σεναριογράφου, θα «υποδυθούν» τους εαυτούς τους, όπως εμφανίζονται στο στούντιο της καθημερινής εκπομπής τους «Φώτης Μαρία Live». Καλεσμένος τους ένας νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για τα εικαστικά του δήμου και η «σύζυγός του» γνωστή τηλεπερσόνα. Τους ρόλους υποδύονται αντίστοιχα ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ράσμι Σούκουλη. Το νυφικό, με το οποίο εμφανίζεται η ηθοποιός, είναι του Βασίλειου Κωστέτσου.
Η Μαρία Μπακοδήμου έχει εμφανιστεί στην ταινία του Ν. Περράκη «Θηλυκή Εταιρία», όπου υποδυόταν μια τραγουδίστρια σε νυχτομάγαζο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στην ίδια ταινία, παρουσιαζόταν ως εκφωνητής δελτίου ειδήσεων.
Η Μαρία έχει εμφανιστεί στην ταινία του ίδιου σκηνοθέτη «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι», που έκανε τη δημοσιογράφο.
Ο Φώτης έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καβάφης», όπου υποδυόταν τον αδελφό του αλεξανδρινού ποιητή, Θεόδωρο Καβάφη.
Στο Star έγινε και ένα ακόμα γύρισμα στο Edit, όπου η Ράσμι «ψάχνει» στο αρχείο να βρει τη φωτογραφία ενός παιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved