Η επιστροφή του Γιώργου Λεμπέση
Showbiz

Η επιστροφή του Γιώργου Λεμπέση

Πριν κάποια χρόνια μάς συστήθηκε μέσα από τη δισκογραφική του συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή και τότε μιλούσαμε για τον ανερχόμενο τραγουδιστή, Γιώργο Λεμπέση. Η συνεργασία του με τον Φοίβο ήταν σταθμός στην καριέρα του, μια καριέρα που του χάρισε πολλές επιτυχίες και χρυσούς δίσκους.

Η συνεργασία αυτή, όμως, διακόπηκε και όπως εξομολογήθηκε αποκλειστικά στο gossip-tv ο Γιώργος Λεμπέσης “στεναχωρήθηκα διότι δεν έχασα ένα συνεργάτη αλλά έναν καλό μου φίλο”. Ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του για τον Φοίβο και από ό,τι είπε “δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο που έληξε η συνεργασία μας”.
Τώρα ο τραγουδιστής ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά και βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με το πού θα εμφανίζεται τον φετινό χειμώνα.
Και μπορεί να υπάρχουν αλλαγές στα επαγγελματικά του, όμως, η προσωπική του ζωή παραμένει σταθερή τα τελευταία 8 χρόνια. Παρόλο που είχε κανονίσει το καλοκαίρι που μας πέρασε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Σοφία ο γάμος αναβλήθηκε και πάλι. “Θα παντρευτούμε μέσα στο χειμώνα” δήλωσε και περιμένουμε να τον δούμε γαμπρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved