Video: Χαραλαμπόπουλος-Ξυλά: Μιλούν για τις ανησυχίες τους!
Showbiz

Video: Χαραλαμπόπουλος-Ξυλά: Μιλούν για τις ανησυχίες τους!

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Φαίη Ξυλά μίλησαν για τις ανησυχίες τους, για την οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις που έχει αυτή η κρίση στο θέατρο, στην τηλεόραση, στις κοινωνικές σχέσεις και την καθημερινότητα τους.





'"Είμαι επιλεκτικός στο τι θα κάνω, δεν έχω κάνει μέχρι στιγμής επιλογές μονό για οικονομικούς λόγους…. Προτιμώ να απέχω από τα καλλιτεχνικά παρά να αναγκαστώ να κάνω κάτι που δεν θα μου άρεσε… Η κρίση σε μας υπήρχε πάντα, όταν στο θέατρο δουλεύεις πέντε μήνες δεν μπορείς να υπολογίζεις ενοίκιο, δάνεια , λογαριασμούς» είπε στο Αχελώος tv και στον Μάκη Μάκκα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Και συνέχισε: «Δυο φορές το χρόνο παίρνουμε το χαρτί της απόλυσης και ψάχνουμε να βρούμε θέατρο». Όσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια είπε: «Στην τηλεόραση επιστρέφω το χειμώνα μετά από τρία χρόνια, με την σειρά «με λένε Βαγγέλη» είναι μια πολύ καλή τηλεοπτική δουλειά, πλέον είναι επιτυχία να κάνεις τηλεόραση».
Ο ηθοποιός σχετικά με την οικονομική κρίση: «Η χώρα στοχοποιήθικε, είναι εικονική η κρίση, στημένη, απλά τώρα αποφάσισαν να μας βάλουν σε διαδικασία απορρύθμισης… Μας έχει φοβίσει η εποχή, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει, όμως δεν πρέπει να γίνουμε τσιγγούνηδες στα συναισθήματα μας, δεν μας αξίζει… Να καταλάβουμε τι μας κάνει ευτυχισμένους, δεν μας φέρνει ευτυχία το χρήμα και η πολυτέλεια. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από τα πόσα λεφτά διαθέτουμε υπάρχουν πιο απλά και λεπτά πράγματα που δημιουργούν χαρά».




Η Φαίη Ξυλά μεταξύ άλλων είπε: «Στα «μυστικά της εδεμ» θα είμαστε μέχρι το Δεκέμβρη, τηλεόραση μέχρι τώρα έκανα επιλεκτικά, έτυχε η σειρά και δουλεύω συνέχεια τα τελευταία τρία χρόνια».
Όσο για την οικονομική κρίση είπε: «Η οικονομική κρίση είναι επέκταση τής συναισθηματικής και ψυχολογικής κρίσης που περνάμε'» Δείτε το βίντεο!



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved