Βίκυ Καγιά: «Όταν μείνω έγκυος δεν θα το κρύψω»
Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Όταν μείνω έγκυος δεν θα το κρύψω»

Εγκυμοσύνη της Βίκυς Καγιά ακούμε συχνά πυκνά και φουσκωμένη κοιλίτσα δεν βλέπουμε... «Όταν μείνω έγκυος θα το πω. Δεν θα κρυφτώ», λέει το μοντέλο και εξηγεί τους λόγους για τους οποίου δεν θέλει να γίνει ακόμα μαμά!

Σε συνέντευξή της στο ένθετο «Glam» της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», η Βίκυ βάζει για ακόμα μία φορά τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης. «Περνάμε τόσο ωραία με τον Νίκο που δεν βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Δεν μπορώ να με αγχώνουν, δεν λειτουργώ σωστά. Δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα στον έρωτα», λέει χαρακτηριστικά.
Όπως προσθέτει, παντρεύτηκε για να μεγαλώσει την οικογένειά της, όμως, ο ερχομός του πελαργού δεν είναι από τα πράγματα που προγραμματίζεις: «το θέλουμε πάρα πολύ, αλλά δεν λέμε “τώρα θα το κάνουμε”. Αυτό το πράγμα είναι πιο ωραίο να σου έρθει ξαφνικά. Ακόμα δεν έχουμε κλείσει χρόνο ως παντρεμένοι... Είμαστε ακόμα νιόπαντροι και θέλουμε να χαρούμε τον γάμο μας».
Μιλώντας για τον έγγαμο βίο, η Βίκυ αναφέρει πως δεν άλλαξε τίποτα στην καθημερινότητά της εκτός του ότι με τον Νίκο Κρηθαριώτη έχουν έρθει πιο κοντά. Μάλιστα, η ίδια δηλώνει ότι πλέον είναι πιο πολύ ερωτευμένη μαζί του, ενώ παραδέχεται ότι του λέει «σ’ αγαπώ» κάθε μέρα και πολλές φορές την μέρα!
Στα σχέδια του μοντέλου - παρουσιάστριας δεν υπάρχει τίποτα τηλεοπτικό. Με τον ΑΝΤ1 δεν έχει συζητήσει κάτι συγκεκριμένο, ενώ για το «Next Top Model» λέει ότι ενδεχομένως να γίνει τον Φεβρουάριο. Πάντως, έχει... φιλοδοξίες, αφού δεν κρύβει την επιθυμία της να κάνει ένα talk show σαν αυτό της Oprah Winfrey.
«Με έχουν βάλει πολλές φορές στη γωνία, αλλά όλο αυτό με έχει “ψήσει”», είναι η απάντηση της Βίκυς σε όσους κατά καιρούς την σχολιάζουν αρνητικά, ενώ υποστηρίζει πως ο χρόνος που περνά δεν την φοβίζει αλλά -αντιθέτως- της αρέσει που μεγαλώνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved