Μπουλέ και Χρηστίδου δίπλα στο Φερεντίνο
Media

Μπουλέ και Χρηστίδου δίπλα στο Φερεντίνο

Ένα από τα βασικότερα θέματα που απασχολεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι τι θα γίνει με το πρωινό του ΑΝΤ1 καθώς και το ποιοι θα πλαισιώνουν τον Γιώργο Παπαδάκη και το Χρήστο Φερεντίνο.

Μέσα στην παραφιλολογία του πρωινού και των ονομάτων ακούστηκε έντονα και αυτό της Κατερίνας Ζαρίφη. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες δεν υπάρχει σκέψη να επανέλθει στο κανάλι του Αμαρουσίου η παρουσιάστρια. Βέβαια, οι συσκέψεις στον ΑΝΤ1 γίνονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, ωστόσο, κανείς δεν βιάζεται στο Μαρούσι να ανακοινώσει τις αποφάσεις του. Δεν πρόκειται λοιπόν, όπως αρχικά είχε επικρατήσει η άποψη, ο ΑΝΤ1 να παρουσιάσει δημοσίως τα χαρτιά του στα τέλη της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το σχήμα που θα διαδέχεται τον Γιώργο Παπαδάκη να έχει -όπως όλα δείχνουν- βασικό παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο με συμπαρουσιάστριες την Σίσσυ Χρηστίδου και την Νάντια Μπουλέ. Κι επειδή ακούστηκε το όνομα του Παύλου Σταματόπουλου, στέλεχος του καναλιού αναφέρει ότι συζητούν μαζί του το ενδεχόμενο να κάνει δημοσιογραφική δουλειά, αλλά πίσω από τις κάμερες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved