Η τρίμηνη σύμβαση της Ναταλίας Γερμανού
Media

Η τρίμηνη σύμβαση της Ναταλίας Γερμανού

Τίποτα δεν πρόκειται να αφήσουν στην τύχη του οι Γερμανοί ιθύνοντες στον Alpha. Και όταν λέμε τίποτα, κυριολεκτούμε.

Ο λόγος αυτή τη φορά για το «πολύπαθο» Μες στην Καλή Χαρά, η συνέχιση του οποίου εξελίχθηκε σε θρίλερ, με την οικοδέσποινα Ναταλία Γερμανού να ανακοινώνει μέσω twitter ότι η εκπομπή πήρε το πράσινο φως για να συνεχίσει του χρόνου, καλώντας τους φίλους της να ανοίξουν μπύρες για να γιορτάσουν το ευτυχές γεγονός. Και πολύ καλά έκανε.

Εκεί όμως που η Ναταλία πήρε την χαρά της συνέχισης για μια ακόμη σεζόν – και μαζί και όλοι οι καλοί της φίλοι – όπως μαθαίνουμε, πληροφορήθηκε ότι η σύμβασή της θα είναι τρίμηνης διάρκειας. Τί σημαίνει αυτό; 1η Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το πρωινό του σαββατοκύριακου στον Alpha. Μετά το πέρας του τριμήνου, οι Γερμανού θα επανεξετάσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την παρουσιάστρια, πράγμα το οποίο θα εξαρτηθεί από τα ποσοστά τηλεθέασης μέχρι εκείνη την στιγμή, τα διαφημιστικά έσοδα, την γενικότερη πορεία της εκπομπής και φυσικά το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εν ολίγοις, το μες στην Καλή Χαρά συνεχίζεται για την επόμενη σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής – επισήμως, στα χαρτιά δηλαδή – συνεχίζεται για την μισή. Τα Χριστούγεννα, Γερμανοί και Γερμανού θα τα ξαναπούν. Όπως άλλωστε θα γίνει με τους περισσότερους συνεργάτες των εκπομπών του καναλιού, οι συμβάσεις των οποίων είναι τρίμηνες.

Για τους περισσότερους ισχύει αυτό. Όχι όμως και για το δίδυμο των Μουτσινά-Ηλιάκη, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάρει μεγαλύτερη χαρά, αφού η σύμβασή τους έχει μεγαλύτερη διάρκεια… Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved