Ποια τραγουδίστρια χρωστάει στην εφορία και φοράει γόβες 650 ευρώ;
Showbiz

Ποια τραγουδίστρια χρωστάει στην εφορία και φοράει γόβες 650 ευρώ;

Πριν από λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι αρκετοί επώνυμοι είναι φοροφυγάδες. Τα ονόματα ορισμένων είχαν δει και το φως της δημοσιότητας.

Μια από αυτούς είναι και η Αγγελική Ηλιάδη όπου μαζί με τους υπόλοιπους συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που χρωστούν συνολικά 1 εκατομμύριο ευρώ στην εφορία. Μάλιστα βρίσκεται πρώτη στην λίστα των 29 καλλιτεχνών που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ, με χρέος 246.000 ευρώ!

Ελα όμως που όλως τυχαίως , «πέσαμε πάνω» σε μια φωτογραφία της ερμηνεύτριας, στην οποία διακρίνεται να φορά ένα ροζ φόρεμα και σομόν γόβες. Βεβαίως, αυτό δεν θα είχε απολύτως καμία ιδιαίτερη σημασία, εάν δεν είχαμε δει τις συγκεκριμένες γόβες σε αλυσίδα καταστημάτων πολυτελών παπουτσιών, ίσως το ακριβότερο της Αθήνας με τιμή… 650 ευρώ!

Πρόκειται για ένα πανάκριβο ζευγάρι γόβες από την καλοκαιρινή συλλογή του Οίκου Casadei, το οποίο όπως καταλαβαίνετε, ελάχιστες κυρίες μπόρεσαν φέτος να αποκτήσουν. Τώρα πώς καταφέρνει κανείς να χρωστάει στην εφορία και να προμηθεύεται παπούτσια αξίας 650 ευρώ… τί να πούμε; Φαίνεται ή δώρο θα της τα έκαναν ή θα τα δανείστηκε… Εκτός αν απλά τα αγόρασε η κατά τα άλλα συμπαθέστατη Αγγελική…

Το χρέος χρέος, αλλά και οι γόβες γόβες! Μεταξύ μας πάντως, δεν είναι και εποχές για να προκαλεί κανείς με τέτοιες κινήσεις. Αλλά από την άλλη τι να κάνουν κι αυτές οι τραγουδίστριες… χρωστάνε δεν χρωστάνε, πρέπει να εντυπωσιάσουν… έστω και εάν ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός…

Δείτε την Αγγελική Ηλιάδη με τις συγκεκριμένες γόβες σε σομόν και φωτό από την επίσημη συλλογή του Οίκου σε κόκκινο χρώμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved