Μάρω Βαμβουνάκη:«Η συμφορά αν μας βρει απροετοίμαστους θα μας συντρίψει»
Showbiz

Μάρω Βαμβουνάκη:«Η συμφορά αν μας βρει απροετοίμαστους θα μας συντρίψει»

Με αφορμή το νέο της μυθιστόρημα «Ο ερωτευμένος Πολωνός», η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ποντίκι» και εξηγεί πως οι άνθρωποι φοβούνται να ευτυχήσουν!

«Θέλει κουράγιο και ταπείνωση η ευτυχία. Ξέρω πολλούς που σαμποτάρουν έστω και ασυνείδητα τα καλά της ζωής τους», απαντάει η συγγραφέας στην ερώτηση της δημοσιογράφου εάν θέλει κουράγιο η ευτυχία στις μέρες μας! «Ήταν πρόκληση να περιγράψω την ευτυχία. Συνειδητοποίησα πως είναι ασυνήθιστο, αν είναι δυνατόν».

Στην ερώτηση γιατί οι άνθρωποι χαίρονται με τις δυσκολίες των άλλων, η Μάρω Βαμβουνάκη απαντά: «Κάνουμε πρόβες και αναμένουμε την συμφορά, γιατί αν μας βρει απροετοίμαστους θα μας συντρίψει» ενώ τονίζει ότι, «η καλοσύνη αποδεικνύεται όταν κάποιος χαίρεται με την χαρά του άλλου».

Η συγγραφέας πιστεύει ότι δεν εκπαιδευόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα, γι΄αυτό μετά η ζωή έχει ζόρι, «οι γονείς μας απαιτούν να γίνουμε όπως επιθυμούν, δεν θέλουν να ανακαλύψουν τι πλάσματα είμαστε στα αλήθεια. Όταν όμως απομακρυνόμαστε από τον φυσικό χαρακτήρα μας αρχίζει η νεύρωση».

Η άποψη της Μάρως Βαμβουνάκη για τον θάνατο είναι πως δίχως αυτόν στην άκρη της κοσμικής μας διαδρομής, θα γινόμασταν τέρατα.

Η συνέντευξη κλείνει με μια γλυκιά και ωραία σκέψη της κας Βαμβουνάκη, «γεννιόμαστε με το πρόσωπο που μας χάρισε ο θεός και με τα χρόνια αποκτούμε το πρόσωπο που μας αξίζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved