Απίστευτη ιστορία τρόμου έζησε γνωστή ηθοποιός
Showbiz

Απίστευτη ιστορία τρόμου έζησε γνωστή ηθοποιός

«Έχω Aids θα σε κολλήσω». Μία απίστευτη ιστορία τρόμου μέρα μεσημέρι στο πλέον πολυσύχναστο σημείο του Γκύζη σε απόσταση αναπνοής από το κτίριο όπου στεγάζονταν ο Άρειος Πάγος και το Εφετείο Αθηνών έζησε γνωστή ηθοποιός.

Ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ η… Τίσσα Βασιλάκη, όταν ένα καθημερινός ανέμελος περίπατος στη γειτονιά της εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Άγνωστος τοξικομανής και φορέας του Aids όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ κρατώντας μεταχειρισμένη σύριγγα στο χέρι τής επιτέθηκε, αφού πρώτα της ζήτησε χρήματα και εκείνη αρνήθηκε.

«Μόλις είχα βγει από το κομμωτήριο φίλης μου στο Γκύζη. Περπατούσα και μιλούσα στο κινητό μου όταν με πλησίασε ένας άγνωστος. Μου ζήτησε να του δώσω χρήματα και αρνήθηκα. Ήταν ιδιαίτερα επίμονος και επιθετικός… Έβγαλε μία σύριγγα και με απείλησε. «Έχω Aids θα σε κολλήσω» μου είπε. Προσπάθησε μάλιστα να με τρυπήσει με την σύριγγα. Άρχισα να φωνάζω ζητώντας επίμονα βοήθεια. Όσο φώναζα όμως γινόταν ακόμα πιο επιθετικός. Ήταν απίστευτο αυτό που έζησα. Μόνο όταν άρχισε να πλησιάζει κόσμος προς βοήθεια έφυγε τρέχοντας» είπε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved