Το… «ράπισμα» των κριτικών στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

Το… «ράπισμα» των κριτικών στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να πήρε τους δρόμους και πάλι, κάνοντας όπως λέει αυτό που του αρέσει περισσότερο, όμως μάλλον μεγάλωσε για τα ταξίδια, γιατί οι τηλεκριτικοί λένε ότι δεν το’ χει το ταξιδιωτικό.

Δε διστάζουν μάλιστα να τον κατηγορήσουν ότι πετάει σπόντες για τα προσωπικά του για να γίνεται ντόρος για την εκπομπή του.

Πρώτη και καλύτερη η Αφροδίτη Γραμμέλη που μέσα από τη στήλη της στο «Βήμα» έγραψε: «Πόσο "Όμορφος" μπορεί να είναι ο τηλεοπτικός κόσμος μιας εκπομπής στην οποία ο παρουσιαστής της εκμυστηρεύεται on camera "βρίσκομαι σε περίοδο καψούρας" και ο καλεσμένος του αραδιάζει κρυόμπλαστα ανέκδοτα το ένα μετά το άλλο;»

Βέβαια, όπως αναφέρει το star, και ο Γρηγόρης δίνει δικαιώματα. Τη μία να μας λέει ότι τραγουδάει κατά τη διάρκεια του sex και όταν ολοκληρώνει το sex, την άλλη να ρωτάει δήθεν μου, τάχα μου αν θα βρει κοπέλα την καφετζού και την τρίτη τσουπ να σκάει η είδηση για τη σχέση του με τη Νικόλ Κοτόβος.

Ε, δε θέλει και πολύ να… «παρεξηγηθεί». Να μην μιλήσουμε για το χιούμορ του στην εκπομπή το οποίο ο Χ. Ξανθάκης το χαρακτήρισε στην Ελευθεροτυπία «χοντροκομμένο»: «Πέρα από το χοντροκομμένο χιούμορ, πέρα από τις χιλιοχρησιμοποιημένες ατάκες, πέρα από το οξειδωμένο χαβαλέ, αυτό που καταφέρνει κατά βάση η εκπομπή είναι να στρεσάρει τον τηλεθεατή», έγραψε.

Λέτε να απαντήσει ο Γρηγόρης όπως συνήθιζε στο παρελθόν;


Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved