Ρία Αντωνίου: Θα χορέψει στο ιταλικό Dancing with the stars!
Showbiz

Ρία Αντωνίου: Θα χορέψει στο ιταλικό Dancing with the stars!

Μία από τις πιο σέξι παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ όχι μόνο κάνει καριέρα στην Ιταλία, αλλά τώρα θα τη δούμε και στο «Dancing with the stars» της γείτονας χώρας, σόου που θα προβληθεί από το κανάλι,  Rai Uno.


Ο λόγος για την Ρία Αντωνίου, η οποία εδώ και λίγες ώρες υπέγραψε και επίσημα για να είναι ένα από τα λαμπερά αστέρια του σόου. Φυσικά, αυτό είναι κάτι αρκετά σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η μόνη Ελληνίδα που λαμβάνει μέρος σε ένα τόσο μεγάλο project του εξωτερικού. Το μοντέλο από τις 7 Ιανουαρίου που θα γίνει η επίσημη έναρξη του σόου θα αποδείξει και στο ιταλικό τηλεοπτικό κοινό πως δεν έχει μόνο τέλειες αναλογίες αλλά και ταλέντο στην κίνηση. Και επειδή είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό είναι προετοιμασμένη για πολύωρες πρόβες και σκληρή δουλειά.
Αφού της έκαναν αρκετά δοκιμαστικά και με δεδομένο ότι κάθε φορά οι παραγωγοί δήλωναν όλο και πιο εντυπωσιασμένοι, ήταν αδύνατο να την κρατήσουν εκτός δωδεκάδας. Τελικά την ανακοίνωση έκανε μέσα από σελίδα της στο Διαδίκτυο η παρουσιάστρια του σόου Μίλι Καρλούτσι, η οποία εντυπωσιάστηκε όχι μόνο από την ομορφιά της Ελληνίδας αλλά και από τις ικανότητές της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved