"Τhe Kings of Mykonos":  Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα
Showbiz

"Τhe Kings of Mykonos": Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα

Στην Ελληνοαυστραλέζικη παραγωγή «The Kings of Mykonos” πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια που η τύχη συνεχίζει επικίνδυνα να της χαμογελά… Δίπλα της ο Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νίκ Γιαννόπουλος που επιστρέφει στον κινηματογράφο 10 χρόνια μετά το “TheWogBoy”, την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000.

“Είμαι πολύ περήφανος για την ελληνική μου κληρονομιά και ήταν το όνειρό μου να έρθω στην Ελλάδα ως Αυστραλός πρώτης γενιάς από Έλληνες γονείς και να κάνω μια ελληνοαυστραλέζικη ταινία» δηλώνει ενθουσιασμένος ο ηθοποιός. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στο νησί του ανέμου τον προηγούμενο μήνα.
Στην ταινία παίζουν επίσης ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Μάνος Γαβράς, η Γαλήνη - Μαρία Τσεβά και ο Βινς Κολόσιμο. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του πολυβραβευμένου Ελληνοαυστραλού σκηνοθέτη Πίτερ Ανδρικίδη και το σενάριο του . Κρις Αναστασιάδη .Η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός Ελληνοαυστραλού, που κληρονομεί μια παραλία και μια ταβέρνα στην Μύκονο από έναν θείο τον οποίο δε γνώρισε ποτέ. Αγνοώντας την ελληνική νοοτροπία και κουβαλώντας την “αφέλεια” του μετανάστη, θα ταξιδέψει με τον κολλητό του στην Μύκονο. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με συγγενείς και τοπικούς παράγοντες, που όλοι θα προσπαθήσουν να τον εξαπατήσουν και να του βάλουν “τρικλοποδιές”. Έτσι θα ανακαλύψει πως μια δελεαστική κληρονομιά κρύβει πολλές παγίδες και πως η όμορφη Μύκονος δεν είναι ο παράδεισος που φανταζόταν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved