Ο γιος του Sir Takis courier με ποδήλατο
Lifestyle

Ο γιος του Sir Takis courier με ποδήλατο

Θα πίστευε κανείς πως ο γιος του θρυλικού πλέον Sir Takis πρέπει ήδη να κυκλοφορεί με Porsche, να έχει όποια γυναίκα θέλει και να ζει σε ένα loft στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Πόσο έξω όμως έχουμε πέσει...  

Παρά τα πλούτη και τις γνωριμίες του πατέρα του, ο J.T. ή αλλιώς John Takis, ο 28χρονος γιος του Sir Takis Theodorakopoulos ζει μία πραγματικά πολύ απλή ζωή. Θα μπορούσε να έχει Porsche ή Ferrari όπως τα άλλα πλουσιόπαιδα της ηλικίας του, όμως εκείνος κυκλοφορεί μόνο με ποδήλατο, διανύοντας μάλιστα καθημερινά κατά μέσο όρο 60 χιλιόμετρα.

Και όχι από βίτσιο επειδή ίσως πίστεψε κανείς ότι είναι ακτιβιστής ή οικολόγος αλλά επειδή το απαιτεί η δουλειά του. Ποια είναι αυτή; Μαζί με έναν φίλο του έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση που ονομάζεται Taki Express και είναι μεταφορική. Και μάλιστα ο J.T. είναι στην επιχείρηση και αφεντικό αλλά και ο μοναδικός υπάλληλος. Καταλαβαίνει κανείς πως η συγκεκριμένη επιχείρηση απέχει πολύ ακόμα από το να εισηχθεί στο Χρηματιστήριο όμως ο ίδιος ο J.T. και ο συνέταιρός του είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά τους.

Επίσης, λόγω του ότι προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια, ο J.T. Θα μπορούσε να ζει σε ένα χλιδάτο loft στο Λος Άντζελες όμως εκείνος επέλεξε να μένει σε μία ήσυχη γειτονιά του Μπρούκλιν, πολύ μακριά δηλαδή από την... αστερόσκονη της showbiz. Όχι πως με τόσο διάσημο πατέρα θα μπορούσε να αποκλειστεί και εντελώς από τα media. Μάλιστα πρόσφατα, άρθρο του New York Observer το οποίο έφερε τον τίτλο “Κλειδώστε τις κόρες σας! Είναι ο κόσμος έτοιμος για τον Taki Jr” ασχολούνταν με την ζωή του νεαρού γιου του διάσημου Έλληνα playboy.

Ο ίδιος ο Sir Takis ελπίζει πως κάποτε ο 28χρονος γιος του θα γίνει ο άξιος διάδοχός του, αν και είναι πολύ ευχαριστημένος που ο J.T. είναι αυτόνομος και πατάει σταθερά στα πόδια του. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τον θεωρεί θαυμάσιο καλλιτέχνη και χαίρεται που δεν υποκύπτει στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Αν και 28 χρονών, ο J.T. έχει ήδη δημιουργήσει τη δική του οικογένεια μιας και έχει ήδη δύο παιδιά, έναν γιο τον Taki Tancredi και τη Μαρία τα οποία και απέκτησε από τον γάμο του με την κόμισσα Assia Baudi di Selve. Γάμος που δεν κράτησε παρά μόνο δύο μήνες, όμως στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να έρθουν στον κόσμο αυτά τα δύο παιδιά που ο ίδιος, όπως και ο παππούς τους, λατρεύουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved