Βασιλόπουλος : "Eίμαι με την Αντωνία στο LA"
Showbiz

Βασιλόπουλος : "Eίμαι με την Αντωνία στο LA"

Kυνηγάει το όνειρο του...  στην μέκκα του Χόλυγουντ έχοντας πάντα δίπλα του την αγαπημένη του. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού με την Αντωνία Βεντούρας, αποκαλύπτει πως δεν έχει σχέση με Ελληνες του χώρου στο LA  γιατί είναι πολλοί ανταγωνιστικοί και εξομολογείται πως του λείπει πολύ η μητέρα του.

Παρ'ολα αυτά πήγε εκεί για να μείνει. Οπως λέει στην συνέντευξη που ακολουθεί δεν φτιάχνεται μια καρριέρα μέσα σε 3 μήνες στο Χόλυγουντ. Ξέροντας πως πρέπει να γίνει καλύτερος ηθοποιός δεν δίστασε να "ξανακάτσει στο θρανίο" έχοντας δασκάλα του, την Ivanna Chubbuck, απο τις διασημότερες δασκάλες υποκριτικής στο Λος Αντζελες.

-Πως είναι η καθημερινότητα σου στο LA;

- H καθημερινότητα μου...Ξυπνάω χαλαρά. Το πρωί κάνω γυμναστική , μετά μιλάω με τον manager μου για να δώ αν έχω να πάω σε καμία οντισιόν και το βράδυ βγαίνω για ποτό. Επίσης κάνω μαθήματα στο στούντιο της Ivanna Chubbuck. Είναι μια πολύ καλή δασκάλα υποκριτικής πολύ διάσημη στο Χόλυγουντ. Μαθητές της είχε τον Βrad Pitt, την Halle Berry, την Sharliz Theron, την Eva Μendes, τον Jim Carey και πολλούς άλλους. Η αλήθεια είναι πως δεν παίρνει εύκολα μαθητές στην τάξη της. Για μένα ήταν κάτι πολύ σπουδαίο να δουλέψω με αυτή την γυναίκα.

- Kάνεις παρέα με άλλους Ελληνες ;

- Κάνω παρέα με Ελληνες που δεν έχουν σχέση με τον χώρο. Δυστυχώς όσους γνώρισα εδώ, Ελληνες ηθοποιούς, είναι ανταγωνιστικοί και έχουν την εντύπωση οτι θα τους πάρεις την δουλειά. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτή την νοοτροπία και ούτε θέλω να αποκτήσω.

- Σου λείπει η Ελλάδα;

- Απο την Ελλάδα μου λείπει πολύ το φαγητό, οι παρέες μου, η ξεγνοισιά μου, ο κόσμος που με αγαπάει. Πάνω απο όλα όμως η μητέρα μου. Επίσης μου λείπει ο ρυθμός της δουλειάς. Εδώ είναι σαν να κάνω διακοπές απο τον Ιούλιο που ηρθα. Καθόλου άσχημα αλλά για κάποιον αθεράπευτα εργασιομανή σαν κι εμένα είναι κουραστικό.

- Πως τα βλέπεις τα πράγματα με την δουλειά; Είναι δύσκολο να κάνεις κάτι εκεί;

- H δουλειά εδώ θέλει πολύ χρόνο. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν έρθεις μόνο για 3 μήνες και μετά να ξαναπάς πίσω. Γι αυτό και όσοι Ελληνες ήρθαν εδώ δεν έκαναν τίποτα. Εμειναν 3 μήνες και νόμιζαν πως θα κάνουν καριέρα. Το Χόλυγουντ ειναι ενα μικρό χωριό που όμως για να τα καταφέρεις, θέλει να έχεις κότσια, χρόνο και χρήμα. Δεν σηκώνει αρπαχτές. Πρέπει να αποδείξεις οτι ήρθες εδώ μαζί με τόσους άλλους και δεν θα φύγεις αν δεν τα καταφέρεις. Εγώ πρός το παρόν προσπαθώ. Εκλεισα μια ταινία αλλά 5 μέρες πρίν ξεκινήσω για το Αφγανιστάν (εκεί θα ήταν τα γυρίσματα) , έσκασε μια βόμβα δίπλα στο σέτ που θα κάναμε το γύρισμα, μέσα στην Kambul!! Οπότε απο την μια μεριά ήμουν τυχερός απο την άλλη άτυχος.

- Μια τελευταία ερώτηση. Επειδή φημολογείται πως χώρισες με την Ζυγίνα, είναι μαζί σου στο LA;

- Ναι εδώ είμαι με την Ζυγίνα (γέλια) Αλλωστε το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες μας απο το Fashion week στη Νέα Υόρκη , ενώ προχθές είχαμε πάει σε ενα gala που ηταν πολλοί stars του Xόλυγουντ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved