"Cooking Odyssey": Εκπομπή στην αμερικάνικη TV για ελληνική κουζίνα με τον Mameletzis
Media

"Cooking Odyssey": Εκπομπή στην αμερικάνικη TV για ελληνική κουζίνα με τον Mameletzis

H ελληνική κουζίνα θα "πρωταγωνιστήσει" στην αμερικάνικη τηλεόραση.  Απο τον Γενάρη θα μεταδίδεται στο δίκτυο PBS η εκπομπή «Cooking Odyssey" με παρουσιαστή τον σεφ Yanni Hodges-Mameletzis.


Το καινούργιο πρόγραμμα, με παρουσιαστή τον σεφ Yanni Hodges-Mameletzis, θα προβάλει για πρώτη φορά στην τηλεόραση των ΗΠΑ την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα και διατροφή. Πρόκειται για μία μαγειρική-ταξιδιωτική εκπομπή, που θα μεταδίδεται από τον Ιανουάριο του 2010 στην παναμερικανική ελεύθερη συχνότητα του τηλεοπτικού δικτύου PBS. Το καινούργιο πρόγραμμα, με παρουσιαστή τον σεφ Yanni Hodges-Mameletzis, θα προβάλει για πρώτη φορά στην τηλεόραση των ΗΠΑ την ελληνική-μεσογειακή κουζίνα και διατροφή, έχοντας έντονα ταξιδιωτικό προσανατολισμό, με έμφαση στις ομορφιές της Ελλάδας, στα προϊόντα με ονομασία προέλευσης και στη γαστριμαργική παράδοση της χώρας μας.Κάθε επεισόδιο του «Cooking Odyssey» θα ταξιδεύει τους τηλεθεατές σε ένα διαφορετικό μέρος της Ελλάδας και θα τους μαθαίνει να μαγειρεύουν μοναδικές συνταγές από τα μέρη που επισκέπτονται. Mπορείτε να παρακολουθήσετε το πιλοτικό επεισόδιο της εκπομπής στο:

Η εταιρεία παραγωγής Divine Media Group και η Art ’n’ Sports, ιδιοκτήτρια και παραγωγός της διατροφικής εκπομπής «Νηστικό Αρκούδι».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved