Χ. Φερεντίνος: «Κρατάω τις αποστάσεις από το show του Uri Geller»
Media

Χ. Φερεντίνος: «Κρατάω τις αποστάσεις από το show του Uri Geller»

«Δήλωσα ότι κρατάω τις αποστάσεις, ότι το αντιμετωπίζω ως σόου, από την αρχή που μου το πρότειναν αυτό είπα» δήλωσε ο παρουσιαστής του σόου «Ο διάδοχος του Uri Geller», ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπαίνω σε διαδικασία μεταφυσικής ανησυχίας, εξέφρασα την αντίρρησή μου για το τελευταίο πείραμα (της πρώτης εκπομπής) με την κρεμάλα, κάτι που τους το είχα πει και πριν την εκπομπή... Από την αρχή επειδή είναι τέτοια η φύση μου, εξέφρασα την επιθυμία να μπορώ να λέω την άποψή μου». Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο παρουσιαστής τονίζει: «Από την πρώτη φορά που συζήτησα για το σόου, ζήτησα να ενημερώνομαι για το τι περίπου θα περιέχει η εκπομπή, αλλά ότι θα τα βλέπω τη στιγμή που γίνονται για να μπορώ να εκφράζω την άποψή μου. Το πιο εύκολο για μένα θα ήταν να είμαι εντελώς αποστασιοποιημένος και να τελειώνει η ιστορία»
Όσο για το πώς βλέπει ο κόσμος ένα τέτοιο σόου, ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε: «Δημιούργησε αντιδράσεις. Το θέμα είναι να ξέρεις να ξεχωρίζεις, γιατί υπάρχουν στιγμές που είναι λίγο πιο ακραίες, αλλά βλέπεις και πολύ ενδιαφέρονται πράγματα, τα παιδιά παρουσιάζουν πράγματα που δεν τα βλέπεις εύκολα, δεν είναι ταχυδακτυλουργικά κόπλα, είναι πολύ εντυπωσιακά. Θα προτιμούσα να έλειπαν ορισμένα πράγματα γιατί θεωρώ ότι τα κακόγουστα πειράματα, επισκιάζουν το πολύ ωραίο θέαμα ορισμένων παιδιών.»

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved