Τι προβλέπουν τα άστρα για Στεφανίδου και Ευαγγελάτο για το 2010
Media

Τι προβλέπουν τα άστρα για Στεφανίδου και Ευαγγελάτο για το 2010

Είναι και οι δύο Κριοί με Αφροδίτη στον Ταύρο αλλά σίγουρα την πιο δυναμική προσωπικότητα την έχει η Τατιάνα.


Μπορεί να επιβάλλει τη βούληση της ...ότι ώρα θέλει αλλά από την άλλη πλευρά δεν δείχνει να νοιάζεται και τόσο για μεγάλα πάθη και έρωτες.
Έχοντας τη Σελήνη της στην Παρθένο, η βασική της προτεραιότητα είναι η δουλειά και αναπόφευκτα οι σχέσεις της βαδίζουν πάνω στα ίδια αχνάρια, συνδυάζοντας-όσο είναι δυνατόν-το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Αντίθετα, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχοντας τον Άρη στο Ζυγό και ανάδρομο, είναι πολύ πιο ευαίσθητος αλλά και ...μουλωχτός.
Οι γυναίκες ασκούν επάνω του μια ακαταμάχητη γοητεία, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να τις υποτάξει. Και από αυτήν την άποψη είναι «καταδικασμένος» να βιώνει αυτήν την ανταγωνιστική και εν πολλοίς καταπιεστική-για τον ίδιο-σχέση, προσπαθώντας να βγάλει τα ...απωθημένα του όπου και όποτε μπορεί.

Πλανητικά, η συμβατική συναστρία τους είναι ουσιαστικά «Άρειου τύπου», κάτι που απλά σημαίνει ότι μετά την παρέλευση των πρώτων μηνών όπου η έλξη είναι «κεραυνοβόλα», αρχίζει να ισχύει το «από μακριά κι αγαπημένοι».
Η καθημερινή φθορά, που πρακτικά μειώνει το πάθος και αυξάνει τον ανταγωνισμό, είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στη σχέση τους, που όσο περνούν τα χρόνια, θα ισορροπεί όλο και πιο δύσκολα.
Κάτι που θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση είναι η εμφάνιση ενός «κοινού εχθρού», δηλαδή κάποιες έξωθεν επιθέσεις που θα δώσουν στον Άρη «σάρκα και οστά», απομακρύνοντας τις έριδες από την εσωτερική ζωή του ζεύγους.

Ωστόσο, η σύγκριση του αστρικού και του τροπικού τους χάρτη αποκαλύπτει ένα πολύ πιο γερό «δέσιμο», που από μια άποψη θα μπορούσε να θεωρηθεί και «καρμικό».
Από αυτήν την άποψη είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη μεταξύ τους σχέση, γιατί ανεξάρτητα με τις δυσκολίες και τα προβλήματα «ξέρουν» ότι η επαφή τους είναι μοναδική και έχει σαν κύριο σκοπό να εξελίξει και τους δύο, αναπαράγοντας θέματα, που κατά κάποιον τρόπο τα «έχουν ξαναζήσει».

Συναισθηματικά, η πιο δύσκολη περίοδος για το ζευγάρι θα είναι όταν ο Κρόνος βρεθεί στα μέσα του Σκορπιού (2013-14), επηρεάζοντας αμφότερες τις Αφροδίτες τους.
Μέχρι τότε θα συνεχίζουν να παίζουν απρόσκοπτα το παιχνίδι της «γάτας με το ποντίκι»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved