Εύα Λάσκαρη: «Δεν ένιωσα αμήχανα όταν ήρθαν οι γονείς μου στο θέατρο να με δουν γυμνή»
G-Sexy

Εύα Λάσκαρη: «Δεν ένιωσα αμήχανα όταν ήρθαν οι γονείς μου στο θέατρο να με δουν γυμνή»

Ως γνωστόν, η Εύα Λάσκαρη που έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο της υποκριτικής, εμφανιζόμενη στο θεατρικό σανίδι ολόγυμνη στο έργο «Χαμάμ γυναικών» μιλάει για την εμπειρία της αυτή αλλά και για το πώς ένιωσε που αναγκάστηκε να εμφανιστεί μπροστά στους γονείς της και τη γιαγιά της αλλά και τον αγαπημένο της, έτσι όπως τη γέννησε η μητέρα της.

«Είναι η πρώτη εμπειρία μου και όταν μου το πρότειναν, δεν το πίστευα. Ο θεατής παθαίνει ένα σοκ στην αρχή αλλά μετά το ξεπερνάει» δήλωσε με ειλικρίνεια το μοντέλο στην εκπομπή TV Weekend και συνέχισε: «Έχουν έρθει πάνω από επτά φορές οι γονείς μου να με δουν. Στην πρεμιέρα ήθελα να τους δω. Τον είχα προειδοποιήσει τον μπαμπά μου ότι βγαίνω γυμνή. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε να κάνω αυτό που αγαπώ που δεν έδινε σημασία στο αν ήμουν γυμνή. Μου είπε ότι ήμουν πάρα πολύ καλή. Δεν ένιωσα αμήχανα όταν ήταν οι γονείς μου. Ένιωσα αμήχανα όταν ήταν από κάτω μία μέρα η γιαγιά μου με φίλες μου. Ήταν η πρώτη φορά που δεν έβγαλα τα εσώρουχά μου.»
Σε ό,τι αφορά τώρα την προσωπική της ζωή, η Εύα δήλωσε πως είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της: «Είμαι καλά γιατί είμαι σε σχέση και ευτυχώς τα χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης μου αρέσουν. Με ηρεμεί ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved