Διπλή απονομή και γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα
Showbiz

Διπλή απονομή και γενέθλια για την Πέγκυ Ζήνα

Ανήμερα των γενεθλίων της η Πέγκυ Ζήνα γιόρτασε την πλατινένια απονομή του τελευταίους της cd καθώς και την απονομή του best of cd που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. 

«Το Πάθος ήταν η Αφορμή», όπως λέγεται και το πλατινένιο της cd να γιορτάσει η τραγουδίστρια μαζί με τους πιστούς θαυμαστές της την ….τριπλή χαρά της. Εκτός, όμως, από τους φανατικούς θαυμαστές της που κυριολεκτικά γέμισαν το μαγαζί το παρών έδωσαν και πολλοί φίλοι και συνάδερφοι της.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ευρυδίκη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Αμαρυλλίς δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη γιορτή της τραγουδίστριας.
Λίγο μετά της 9.30 η Πέγκυ Ζήνα ανεβαίνει στη σκηνή και αρχίζει να τραγουδάει τις πλατινένιες επιτυχίες της. Μισή ώρα αργότερα ο στενός της φίλος, Μάκης Πουνέντης της φέρνει μια τούρτα και όλο το νυχτερινό κέντρο της τραγουδάει το «Happy Birthday». «Ο Μάκης ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μου» δήλωσε η Πέγκυ.
Όμως την περίμεναν ακόμα 2 τούρτες. Η μία ήταν από την μητέρα της, η οποία όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να την καμαρώνει και η άλλη από το επίσημο fan club της που όλα αυτά τα χρόνια την ακολουθεί πιστά.
Σειρά είχε μετά η απονομή. Η Πέγκυ Ζήνα ευχαρίστησε πρώτα από όλους τον Μάνο Ελευθερίου που ακριβώς πριν από ένα χρόνο σε ένα χαρτάκι της έδωσε του στίχους από το ομώνυμο τίτλο του cd. Όλοι οι συντελεστές ανέβηκαν στη σκηνή και η Πέγκυ ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Μητροπάνο για την φετινή τους συνεργασία. «Από εδώ και πέρα ξεκινάει νέος κύκλος στην επαγγελματική μου πορεία και το οφείλω στον κύριο Μητροπάνο». Μάλιστα, ο Γιάννης Πάριος ανήμερα των γενεθλίων του βρέθηκε στην Πέγκυ Ζήνα και σβήσανε παρέα τα κεράκια της τούρτας. Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν μαζί το "Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου".
Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον άνδρα της ζωής της τον Γιώργο Λύρα και του αφιέρωσε το «Μυστικό». Η τραγουδίστρια μάλιστα συγκινημένη τόνισε:«Ο πατέρας μου ήταν Κριός και μου έφερε έναν άλλο Κριό στη ζωή μου για να με αγαπάει και να με προσέχει και αυτός δεν είναι άλλος από τον Λύρα». Η βραδιά κατέληξε σε ένα μεγάλο πάρτι με πρωταγωνίστρια την ίδια και τις μοναδικές επιτυχίες της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved