Ψινάκης-Στεφανίδου: Η συνέντευξη που «άναψε τα αίματα»
Showbiz

Ψινάκης-Στεφανίδου: Η συνέντευξη που «άναψε τα αίματα»

Μια συνέντευξη που άναψε τα αίματα και το τέλος της δόθηκε στα καμαρίνια της παρουσιάστριας. Ο λόγος για την συνέντευξη που πήρε ο Ηλίας Ψινάκης από την Τατιάνα Στεφανίδου. Συνέντευξη-βόμβα αναμένεται να παρακολουθήσουμε σε λίγες μέρες μέσα από την εκπομπή «Αξίζει να το δεις».

Την περασμένη Δευτέρα, η δημοσιογράφος δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στον δαιμόνιο μάνατζερ για χάρη της εκπομπής της. Μάλιστα, η συνέντευξη κανονίστηκε χωρίς να έχει προσυμφωνηθεί το περιεχόμενό της. Όπως λέγεται, πρέπει να μετάνιωσε η παρουσιάστρια που άφησε ελεύθερο τον μάνατζερ να της κάνει ό,τι ερώτηση ήθελε καθώς πολλές από αυτές -όπως λένε άνθρωποι της παραγωγής- ήταν άκρως προσωπικές και την ενόχλησαν.
Η Τατιάνα και Ηλίας είχαν έντονο διαπληκτισμό στο καμαρίνι της αμέσως μετά τη συνέντευξη. Η συμφωνία που είχε γίνει ήταν να πάρει μια συνέντευξη ο μάνατζερ από τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή από τη ραδιοφωνική του εκπομπή. Θα προβληθεί μάλιστα και από την τηλεόραση τη Δευτέρα 15 Μαρτίου. Και από ότι φαίνεται η συνέντευξη αναμένεται να σπάσει τα μηχανάκια της AGB, όπως εξάλλου έγινε και την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το πλατό της Τατιάνας ο Ηλίας Ψινάκης. Μόνο που αυτή τη φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν...
Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved