Κανονικά συνεχίζει τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση
Showbiz

Κανονικά συνεχίζει τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση

Μπορεί η Άννα Βίσση να έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στην Κύπρο λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του πατέρα της, κυρίου Νέστορα, η τραγουδίστρια όμως ως σωστή επαγγελματίας, επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι πιστή στο “ραντεβού” της με τους θαυμαστές της.


“Και επίσημα πλέον η Άννα Βίσση επιστρέφει στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης Σχετικά με αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα μερίδας του τύπου για τις εμφανίσεις της Άννας Βίσση στην Θεσσαλονίκη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα υγείας που περνάει ο πατέρας της Άννας έχει αντιμετωπιστεί και οι παραστάσεις του “The Fabulous show” συνεχίζονται κανονικά. Η Άννα Βίσση βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη” αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου που έστειλαν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού.
Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας του πατέρα της τραγουδίστριας έχει παρουσιάσει βελτίωση και η Άννα Βίσση επέστρεψε ήρεμη από την Μεγαλόνησο για να ξεσηκώσει τους εκατοντάδες θαυμαστές της σε ένα “Fabulous show” στη συμπρωτεύουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved