"Σπίτι απο την αρχή" στον Μαραθώνα
Media

"Σπίτι απο την αρχή" στον Μαραθώνα

Το «Σπίτι απ’ την αρχή» έρχεται στον Alpha  και αναλαμβάνει την πρόκληση να μεταμορφώσει σε υπέροχους χώρους διαβίωσης, σπίτια οικογενειών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα επισκευάσουν.

Απόψε θα «μεταμορφώσει» το σπίτι της οικογένειας της Εύης και του Δημήτρη, στο Μαραθώνα. Η Εύη με τον Δημήτρη είναι αγρότες.
Με τα δύο ανήλικα παιδιά τους και την 74χρονη μητέρα του Δημήτρη, ζουν στον Μαραθώνα, σε ένα σπίτι 50 ετών, το οποίο έχει πολλά προβλήματα και ελλείψεις.
Η καθημερινότητα της οικογένειας δεν είναι εύκολη. Ο 38χρονος Δημήτρης δουλεύει χωρίς ανάσα, από το πρωί έως το βράδυ, σε ενοικιαζόμενα κτήματα. Με τα χρήματα όμως που κερδίζει μπορεί να καλύψει μόνο τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του.Από την πλευρά της η 30χρονη Εύη τον στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της. Πολλές φορές τον ακολουθεί στα χωράφια για να τον βοηθήσει στη σκληρή δουλειά του ενώ προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ανατροφή των παιδιών τους.
Ο Δημήτρης, που αγαπάει τη γη και τη φύση, παλεύει καθημερινά ώστε να μην αναγκαστούν η οικογένειά του κι αυτός να εγκαταλείψουν τη μικρή τους πόλη για κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο. Θέλοντας λοιπόν να προσφέρει ένα καλύτερο σπιτικό στους αγαπημένους του ζήτησε τη βοήθεια της εκπομπής…..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved