Την Παρασκευή η κηδεία του Michael Jackson
Showbiz

Την Παρασκευή η κηδεία του Michael Jackson

Σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα “The Sun” την Παρασκευή θα γίνει τελικά η κηδεία του βασιλιά της ποπ και το σώμα του θα γυρίσει και πάλι στην αγαπημένη του “Neverland”, το μόνο μέρος που τον έκανε να νοιώθει παιδί.

Η σωρός του αύριο θα κάνει το τελευταίο του ταξίδι από το Λος Άντζελες στην “Neverland” εκεί που κάποτε είχε φτιάξει το σπίτι των ονείρων του.
Δεν έχουν ακόμα δοθεί αρκετές πληροφορίες σχετικά με την κηδεία του, η οικογένεια θα κάνει κάποιες δηλώσεις, αλλά όλες οι ετοιμασίες θα παραμείνουν κρυφές μέχρι την Παρασκευή.
Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως το σώμα του τραγουδιστή θα εκτεθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε μια γυάλινη σωρό και αναμένεται να τον αποτεφρώσουν το Σαββατοκύριακο. Το σώμα του θα μεταφερθεί μέσα σε μια παραμυθένια άμαξα στο τελευταίο του ταξίδι.
Όπως δήλωσε άνθρωπος του στενού τους περιβάλλοντος, η οικογένεια επιθυμεί η μεταφορά της σωρού να είναι μια έκπληξη για τον καθένα. Και προσθέτει πως “την Πέμπτη θα είναι το τελευταίο του ταξίδι από το Λος Άντζελες στη “Neverland και η Παρασκευή θα είναι ένα δημόσιο event με τους θαυμαστές του που θα του αποδώσουν φόρο τιμής”.
Όσο αφορά την άμαξα που θα τον μεταφέρει την κρατάνε μυστική κοντά στο σπίτι των γονιών του. Η αστυνομία θα λάβει πολύ αυστηρά μέτρα για την προστασία του χώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved