Μαραντόνα: “Ο Πελέ να επιστρέψει στο μουσείο”
G-Sports

Μαραντόνα: “Ο Πελέ να επιστρέψει στο μουσείο”

Στην επίθεση πέρασε ο Ντιέγκο Μαραντόνα και από την κριτική του δεν ξέφυγαν ο Πελέ, ο Μισέλ Πλατινί,και η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Πελέ θα πρέπει να επιστρέψει στο Μουσείο» τόνισε το «χρυσό παιδί», απαντώντας στα σχόλια που έκανε ο Βραζιλιάνος θρύλος του παγκοσμίου υποδοσφαίρου σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον Μαραντόνα να αποδεχθεί τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.
"Ένα άλλο πράγμα είναι η μπάλα. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά, επειδή οι παίκτες έχουν ήδη μιλήσει γι΄ αυτό. Κάνει μια μεγάλη διαφορά. Θα ζητούσα από τον Πελέ και τον Πλατινί να δουν το θέμα και να αναρωτηθούν αν αυτή είναι σαν την μπάλα, με την οποία παίζαμε εμείς. Πρέπει να αποφασίσουν αν η μπάλα είναι καλή ή κακή και να σταματήσουν να εκστομίζουν ανοησίες για μένα" δήλωσε σχετικά με τη μπάλα του Μουντιάλ ο τεχνικός της Αργεντινής, ενώ για τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί τόνισε: «Δεν με εκπλήσσει, επειδή πάντα είχαμε μια απόμακρη σχέση - αντίο, γειά και τίποτε άλλο. Όλοι ξέρουμε πως είναι οι Γάλλοι. Ο Πλατινί νομίζει ότι είναι καλύτερος από όλους τους άλλους. Ποτέ δεν του δίνω πολλή προσοχή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved