Οι τρελές απαιτήσεις των Metallica για την συναυλία τους στο Terra Vibe
Showbiz

Οι τρελές απαιτήσεις των Metallica για την συναυλία τους στο Terra Vibe

Μetallica είναι αυτοί και θέλουν τα... όπα τους σε κοινό καμαρίνι, διαμορφωμένο σύμφωνα με τις εντολές τους. Όμως ο ντράμερ τους απαιτεί και να κάνει τζόκινγκ μόνος του -δίχως να υπάρχει κανείς άλλος- στο Τerra Vibe, ως προθέρμανση για τη συναυλία τους!

Θα σειστεί η Μαλακάσα στις 24 Ιουνίου. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα έρθουν οι Metallica στη χώρα μας. Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται μαζί τους το «πακέτο» (Μegadeth, Slayer, Anthrax) την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο στην Ελλάδα.
O ντράμερ τους, Λαρς Ούλριχ: θα χρησιμοποιήσει τα πέριξ του συναυλιακού χώρου προκείμενου να τρέξει τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας. Αυτό το κάνει για να ανέβει «ζεστός» στη σκηνή και να τα δώσει όλα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κερδίσει τους θαυμαστές με τα σόλο του.
Έχουν ζητήσει να έχουν ένα κοινό καμαρίνι που θα χωρίζεται σε λειτουργικά μέρη. Πιο συγκεκριμένα, ένας χώρος θα χρησιμοποιείται για όσους θα έρθουν σε επαφή με την μπάντα πριν και μετά την έναρξη του show τους. Ενας άλλος χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως καθιστικό, χώρος χαλάρωσης και φαγητού, αλλά μόνο για το συγκρότημα και για κανέναν άλλον, και ένα τρίτο δωμάτιο θα είναι εκείνο όπου θα έχουν την γκαρνταρόμπα τους και θα κάνουν και warming up με τα όργανά τους. Φυσικά, θα κάνουν την ίδια μέρα sound check και θα χαλαρώσουν απολαμβάνοντας τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αφού εκείνοι θα κλείσουν τη βραδιά.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved