Οι δύσκολες ώρες της Τατιάνας Στεφανίδου
Media

Οι δύσκολες ώρες της Τατιάνας Στεφανίδου

Οι άνθρωποι που ζουν από κοντά την Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχονται ότι η δημοσιογράφος περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Νίκος Ευαγγελάτος, όπως είναι φυσικό, αισθάνεται την ανάγκη να στηρίξει τη σύζυγό του, όπως άλλωστε είχε κάνει κι εκείνη στο παρελθόν.

Αν και η ανάρτηση της είδησης της διακοπής της συνεργασίας της Τατιάνας με τον ΑΝΤ1 πέρασε στον διαδικτυακό του χώρο πολύ διακριτικά, πληροφορίες θέλουν τον πρώην άνκορμαν του ΑΝΤ1 να απαντά εντός των ημερών με σκληρό τρόπο. Η ανοχή του παρουσιαστή απέναντι στο κανάλι φαίνεται ότι εξαντλήθηκε και από κοινού με τη σύζυγό του ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους.

«Η Τατιάνα είναι αυτόφωτη, είναι επαγγελματίας, εκείνη θα πει αυτό που θέλει. Στηρίζω τη σύζυγό μου, μαζί το περνάμε αυτό που περνάμε. Πολύ σύντομα όμως θα δώσω και τη δική μου απάντηση» ήταν το μόνο που είπε σε συνεργάτες του.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος γνωρίζει πολύ καλά ότι τα προβλήματα στην Τατιάνα ξεκίνησαν από τότε που ο ίδιος είχε βρεθεί στο στόχαστρο των στελεχών του καναλιού. Και ο λόγος που δεν είχε μιλήσει μέχρι σήμερα ήταν για να μην επιβαρύνει τη θέση της στο κανάλι. Τώρα δεν συντρέχει τέτοιος λόγος και αναμένεται η απάντησή του να είναι ιδιαίτερα σκληρή. Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved